Fadimee5 İyi akşamlar herkese ben 32 haftalık hamileyim bebeğim çok toplanıyor karnımda daha öncede oluyordu ama bugün çok fazla olmaya başladı taş gibi oluyor çok sert neden oluyordur acaba bilgisi olan varmi
Bktdmrl Fadimee5 Benim de geçen hafta ayakta çok kaldığımda oluyordu kasılıp kalıyordu doktorum magnezyum eksikliği vardır dedi magnezyum başladım
Scy26 Fadimee5 burada daha önce başka biri bebeği toplandığı için doktora gitmişti. Nst de sancısı çıkmıştı. Bir doktorunuza danışın dilerseniz
mercimegin_annesiii Fadimee5 bu toplanma kaç haftalıktan itibaren oluyor bide toplanma dediğiniz bu karında gerginlik falan mı kusura bakmayın banada değişik oluyo bişeyler tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
Fadimee5 Bktdmrl çoktandır içiyorum magnezyum u Bi faydasını görmedim desem yeridir ağzımdan çıkacak çocuk neredeyse yukarı çok toplaniyor
Bktdmrl Fadimee5 yalancı sancılar olabilir canım yanlış yönlendirmek istemem konu hakkında çok bilgim yok benim dinlendigimde geçiyordu
Bktdmrl mercimegin_annesiii Benimde 29 da başladı 1 haftadır böyleydim. Benim ki aşağıda toplanıyor dokunduğum da taş gibi sert oluyor süre tuttum 30 saniye felan böyle oluyor sonra geçiyordu sonra tekrar aynısı oldu 3 4 kez böyle oldu. Acile gidecektim durdu bu hafta daha rahatım ☺️
Ince_imral Fadimee5 canım benim kide 2 3 haftadır öyle hatta 2 gündür baya fazlaydı sanırım kendini doğuma hazırlıyor doktorum daha erken toplanması İçin dedi böyle devam ederse sürekli dedi Progestan iç dedi sanırım sertleştirmeli rahim açılma ihtimali varmış bende 33 hafta olacağım yarın
mercimegin_annesiii Fadimee5 yaaa benim daha 15 hafta ama karnımın içi geriliyor sanki cekiyorlar öyle bişey mi dedim canım saol
mercimegin_annesiii Bktdmrl hım yok öyle değil heralde benim bide size göre baya erken olmuş olur o zman sadece içinde gerilme hissediyorum karnımın içini çekiyorlar gibi oluyor ☺️
Kubrailkan Dinlendiginizde yada duruş şeklinizi değiştirince geçmiyor mu bir de 4 kereden fazla olmaması gerekliydi sanırım gün içinde. Sanciniz filan olabilir bir baktırın isterseniz💜 benimde ayakta kalınca toplanma oluyor ama hemen geçiyor 🥰
Bktdmrl Aynen yorulmak çok etkiliyor çok kasılıyor duruş şeklini değiştirince geçiyordu ilk olduğunda çok korkmuştum ama 😀