Meliskam Merhaba kizlar..Kizim 3 ay 10 gunluk agliyor sol kulagini eliyle itiyor kaşıyor gibi acaba kulagi agriyor olabilirmi ne yapabilirim 🥺🥺
Afro-dit Meliskam kulak arkasına bak canım kızarıklık var mı eliyle kulağın dokunuyorsa ağrıyordur yatarak emzirildigi zaman bebeklerde kulak enfeksiyonu oluyormuş yatarak emzirme
Ceylin680 Meliskam eğer şapkasız dışarı cikarttiysaniz soğuk almıştır.birde erken ama dışı kasiniyorsa ağrısı kulagavurur.bir süre kulağını sıcak tutun şapkasız gezmesin .geçmiş olsun
Aag06 Kulak arkasinda kuruluk kizarma yara vs varmi bi bakin kasiniyor olabilir kulak arkasindan alerji belirtiai,egzama vs gibi reaksiyon basliyor Eger yoksa agridir bi goturun doktora isterseniz su falan kacmis olabilir
Cemrreedemirci Olur tabi su kaçmıştır belki. Ateş var mı? Kulak ağrısı diş ağrısı berbattır eğer şüpheleniyorsanız çocuk ağlıyorsa sebepsiz bı götürün derim.
Eslemezgi Ağrı kesici verebirsin benimde kızım 3ay 9 günlük dün benim kızım da kulağını eletmiyodu agliyodu calpol verdim şuan biraz daha iyi
Elifbygny Meliskam Ağrı olabilir tabi anne sütü iyi gelir diye okudum birçok yerde bir iki damla damlatabilirsiniz anne sütü ilaç gibidir yan etkiside olmaz şifa olur inşallah