Bsra-tasan06 Egeemmmmm benim var canım 1 hafta ama plesentadan kaynaklı benimki doktor dikkatli ve düzenli beslen sütü yogurtdu aksatma dedi bende dikkat etmeye çalışıyorım
gldn065807 Egeemmmmm benim 29 haftamda 27 haftalık çıkıyordu beslenmeme biraz dikkat ettim şükür haftasini yakaladı çiğ badem çiğ fındık yoğurt bakliyat et tavuk ağırlıklı beslen tabiki meyve muz portakal düzelir stres yapma
Tugcevemercimek Egeemmmmm benimkindedr gerilik var kilosu az boyu iyi :( bence benimkide plesentadan cok üstünde durmadı doktor ama plesanta ile ilgili bişiler demişti neler yedim neler:( bakalım bu cuma 36+4 de tekrar gideceğim
Egeemmmmm Bsra-tasan06 benm p Bsra-tasan06 benim plesanta içinde birşey demedi sadece 2 hafta geriden geliyor dedi üzüldüm biraz hep dikkat ediyordum yediklerime şuan ne yemem lazım bilemiyorum kilosu 35 e girdim 2100 gr
Bsra-tasan06 Tugcevemercimek bende de plesenta yaşlanması var kireçlenmesi yani o yüzden ben daha 22 haftayım 10 günde bir kontrollerim olacak 2 yada 2 bucuk olsun galiba alıcak doktorumuz çünki yavaş ilerliyor:( inşallah alır
Egeemmmmm Tugcevemercimek inşallah canım o kadar dikkkat etmemize rağmen oluyor böyle şeyler benim doktorumda çok bekletmem dedi sancın gelmezse sezeryanla alırım dedi o kadar yiyorum ki sırf bebek kilo alsın die en azından karın çevresi gelişsin
yigitaslaninannesi_ Egeemmmmm merhaba ben de böyle bi sorun yaşıyorum erken doğuma aldı mı doğumdan sonra bi sıkıntı oldu mu