Aycelf2 Kizlar kac gunlerdir alcagm urunlerin fiyatlarini bu iki sitede karsilastiriyorum ve ayni urun hepsi burada da daha uygun fiyatli bnce ordan alisvris yapin derim
Gulsunoyku Aycelf2 hangi ürünler için baktınız ben Yeni doğan takımları alt-üst takımları hep e bebekten aldim
Deletedmom434 Aycelf2 bende çoğu şeyi e bebekten aldım hangi kategori hepsi burada da daha uygun fiyatlı onuda yazarmısınız😊
bebisimbenmmm Aycelf2 aynen canim bende karşılaştırdım ve hepsi burada dan aldim ayni marka aynı ürün zaten
kayramom Deletedmom434 internet üzerinden mi aldınız?Gelirken lekeli filan olur dusuncesi ile alamiyorum
Gizemturan Deletedmom434 biberon göğüs kalkanı göğüs pompası reflü yatağı küveti ben hepsini ordan aldım yarı fiyatına
Baloglumveannesi Canım bende istediğim ürünün markasıyla birlikte cimri.com dan aratıyorum en uygun hangi sitede varda direk o çıkıyor ucuzdan pahalıya doğru bütün siteleri sıralıyor tavsiye ederim 💐
ZeyooZ Aycelf2 e bebek internet sitesine özel indirimler yapıyor mesela 150tl ye 50tl indirim gibi. Onları da takip edin bi çok şeyi orfan aldım hem de 2.gün geldi kargom
Zeynepmuammer kayramom canım valla hiç bir leke felan da olmuyor ben dolap be 2 beşik aldım gayet güzel çıktı hatta kıyafet bile aldım gayet güzel
Aycelf2 Kizlar msela bn avent biberon aptamil mama prima bez unibaby yenidogan islak mendil flan hepsni karsilastirdim hepsi burada dha uygun dha once e bebekten alisveris ettim flan dye postlar gormustum o yuzden bilgilendirmek istedim ve 50 tl uzeri kargo bedava
deletedmom321 Aycelf2 kampanyaya göre ürüne göre değişebilir ben zaten indirimde olmayan hiçbir ürünü direkt almam araştırırım ama indirimdeyse ürün ebebek uygun oluyor