cemreee__ Zuzununannesi01 bende bugun daha koyu diye düşündüm ama bugun olmadı hafif silikti o yuzden acaba dün yumurtlama mıydı da diye düşündüm
cemreee__ Htcnal ben bugunde bekledim çift çizgiyi acaba daha da koyu olur mu dite ilk kez deniyorum aklım karıştı bugunde olmayınca çatladı mı acaba dedim bilemedim
cemreee__ Benimde aklım karıştı kızlar bugunde çift çizgiyi görmeyince acaba olmadı mı dedim acaba diğerleri daha belirgindi bilemedim ya
Vogel cemreee__ gitgide koyuya gitmez vücutta lh artar azalır bir gün silik bir gün koyu çıkabilir. Yumurtlamada t çizgisi c ile aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım. Zaten yumurtlama görürseniz aradaki farkı anlarsınız, test yapmaya devam edin
cemreee__ Ozaman devam edeyim ben aklım kalmasın en azından çünkü çok aşırı koyu değil dün sadece önceki güne göre koyuydu ama oda yumurtala mıydı değil miydi bilemedim bugunde silikleşti Vogel
Htcnal Vogel alinan siviya gore seyrelmesi mumkun ,ben ovulasyon takibi ile hamile kaldim,az cok hakimim .
cemreee__ Misssitare aynen aşırı koyu değildi belirgindi ama kopkoyu değildi bugunde silikti Bende kasıklarımın ağrımasını buna yormuştum test yapmaya devam edeyim en iyisi