MeyraRana Aynur47 annem bi günde yıkadı 2 günde kuruttu nasıl çırpıp astıysa kıyafetler ütülenmiş gibiydi 😆🤣
Emossk Aynur47 kaç parça olduğu ile alakalı her gördüğünü aldıysan 😁 işin zor benim 1 günde bitmişti nevresim ve battaniye bir yıkadım diğerleri 1 makine
Deletedmom_289 Aynur47 1 günde 3 makine yıkadım astım kurudu ertesi güne ama çok halsizlestim 3. Gün ütü yaptım yerleştirdim yani 2-3 gün sürüyor canım ama bence agırlasmadan yap ben 34e girerken yaptım ve tek basıma çok yoruldum
Tugcevemercimek Aynur47 yıkama ütüleme 4 5 gün sürdü 30. Haftada bitirmiştim iyi ki yapmışım şimdi asla yapamam 😅
Zehra9616 Aynur47 tam olarak hepsi 3 saatimi aldi 2 saat yikadim kurudular 1 saat bile utu yapmadim bitti gitti😃
Deletedmom_289 Aynur47 kolay gelsin canım dinlene dinlene yap artık bir şekilde bitecek yani ben çok agrı cektim hızlı yapayım derken
blueberyy00 Aynur47 serecek yerim çok müsait olmadığı için 2 gün rahat sürdü ama sadece kıyafetler iki gün bir günde beybinest puset minderi örtüsü vs onlari attım bir günde uyku setini atacam daha
Ece003 Aynur47 6 posta makina çalıştırdım nevresim takımları battaniyeleri dahil 2 günde kurudular 1 günde hepsini ütüledim yerleştirdim diğer gün bel ağrısından hastanelik oldum 😄