Mrv1007 Miramerve 35. Haftamda oldum, bebek duruşu gereği biraz fazla aşağıda, her türlü erken dogum riskine karşı iğne olmamı istedi doktorum. Hiçbir yan etki hissetmedim, iki gün arka arkaya oldum
MihrimahVeAnnesiii Miramerve 31+3te iki doz vuruldum sadece kıçım yandı 😂😂 30 haftadan beri çıkan düzenli sancılar ve açıklık nedeniyle tedbir amaçlı vurdu doktor 37 olduk gelmiyor bakalım 😂
Damladzdslk Miramerve benim 30. Haftamda iki doz şeklinde yapıldı çok şiddetli kanamam vardı doğuma alinabilirdim erken doğarsa diye yapıldı en iyi sonucu bir haftada veriyormuş iğne doktor bekletti sonrada kanama durdu zaten şuan 34+1 Allah’a şükür bekliyoruz tekrar kanama olabilir diye plesenta prive var çünkü bende
blueberyy00 Miramerve 30+3 de 4 doz sancım çok yüksek çıktı erken doğum riskim var diye vurdum doktor doğum olmazsa 2 hafta sonra tekrar 4 doz yapacaz dedi 32+5 de tekrar 4 doz oldum 2-2 olcak şekilde arasında 12 saat olarak sıkıntı yaşamadım ama çok cok hafif bebiş biraz durgunlasiyor bir iki gün normal haraketliligi azalıyor ama haraket ediyor yine tabi sonra eskiye dönüyor zaten
Berna16 MihrimahVeAnnesiii ben şu an bu durumdayım 3 cm açıklık var bebek ters ama sancı yok benim de durur mu 😞
ecemnas88 Haftada bebeğin olması gerektiğinden aşağıda olduğu erken doğum riskine karşı 12 saat arayla toplam 4 doz yapılmıştım şuan 34 olucaz sadece bebekte bir kaç gün hareketlerinde azalma oldu o kadar
Miramerve ecemnas88 hareketlerde azalma çok mu oldu beni en çok o korkutuyor ilk gebeliğimde bu iğneden sonra bebeğimi kaybetmiştim. İğneyle beraber bi hap felan verdiler mi ?
MihrimahVeAnnesiii Berna16 Kaç haftalıksınız? Benimki durdu 1 gece de hastanede yattım ve sonrasında sürekli ilaçlar kullandım . Durdururlar illaki.
Berna16 MihrimahVeAnnesiii bide benim bebeğim ters yani normal değil sezeryan olur dediler dönme ihtimali var mı sizin döndü mü
MihrimahVeAnnesiii Berna16 Berna16 1,5 cm şuanda açıklığım 30 haftadan beri var. Bol bol istirahat edin. Benim bebek döndü ama ne zamandır dönük onu bilmiyorum . Daha erken haftadasınız dönebilir. Panik , stres yapmayın bol bol dinlenin
Pln1 Haftadam 4 doz 24 saat ara ile oldum herhangi yanetkisi yok sadece bebeğin haraketleri azaldı ama bir kaç gün sonra geçti
MihrimahVeAnnesiii Berna16 Rica ederim canım ne demek . Umarım yardımcı olabilmişimdir. Stres daha çok etkiler akışına bırakmak en iyisi valla.
ecemnas88 Miramerve Beni de çok korkuttu ama tatlı falan yiyip uzandım hep tedirgin olduğumda bir kaç hareket edince rahatladım öyle yapabilirsiniz sizde hayır hap vermed
MihrimahVeAnnesiii Miramerve Progestan fitil ve sancılarım kesilsin dursun diye nidicard 10 mg kullandım canım