Bsra-tasan06 Kızlar ana kucagı alacagım nuna leaf ebebekte görüp çok begenmiştim fakat bi kaç yorumu okudugumda çok az sallanıyor kendi kendine 2 dk anca sürüyor dediler bilemedim. Siz neler kullandınız veya araştırdıgınız neler velektrikli olsun istiyorumm
Habibeyilmaztas Bsra-tasan06 https://www.e-bebek.com/baby-plus-comfort-otomatik-salincak-p-byp4001 Ben bundan aldım. Henüz kullanmadık tabi ama arkadaşımda da aynısı var. 4 farklı aşaması ve uykuya dalması için sesler var. Sizde bi bakın derim :)
AsilveAnnesii Bsra-tasan06 ben de otomatik sallanan aldım bagi dastana ama pişmanım keşke babybjörn alsaydım bebekler onda çok rahat duruyormuş otomatik olanları genelde sevmiyormuş 😞
denizvebulut Bsra-tasan06 Merhaba, bütçe sıkıntınız yok ise elektrikli gruptan kesinlikle 4moms mamaroo öneririm. İlk çocuğumda kullandım çok memnun kaldım ikinci için de ilk aldığım şey yine mamaroo oldu.
Efemom2 Bagilere bakıyorum bende kullananlar genelde memnun suan e bebekte indirimde ama almadm henüz bende
cihandurumerve Efemom2 bende dün alıcaktım tam ödeme yapıyordum biraz araştırmak istedim araştırınca YouTube de videoların altında ki yorumlara baktım bebek 6 kiloya falan ulaşınca sallama hızı düşüyor yazıyordu. Birde 9 kg kadar taşıyor maximum 4 ay binebilir yazıyorlardı. O yüzden vazgeçtim 9 kg olayı çok kafamı kurcaladı
Efemom2 cihandurumerve nunanınkinede bakabilirsnz o 28kiloya kadr falan taşıyo ama otomatik olması için aparatı ayrı satılıyo diye biliyorum bütçeni aşmıyosa bakabilirsin ☺️
Bsra-tasan06 cihandurumerve ya evet 9 kilo benimde canımı sıktı ama elektrikli olanların hepsi 9 kilo diyor sadece :( birtek nuna 20 kilo diyor ama onunda bebek agırlıgıyla 2 3 dkya düşüyormuş sallama dksı
Villanelle Ben hiç öyle olanlara bakmadım bile. Normal manuel oyuncaklı olanlardan aldım. Bence hem gereksiz hem de aşırı pahalı.
Gagi Habibeyilmaztas biz de bugün bundan alacaktık. E bebekteki çalışan bundan çok şikayet geliyor bence tercih etmeyin dedi
Bsra-tasan06 Efemom2 bende ona baktım aparatsız bütçemi aşmıyor ama aparatıyla +1000 tl fark ediyor aparatsızda bebek kilosu arttıkça sallanma dksi azalıyormuş
Cicilibicili cihandurumerve doğumdan 9 kiloya kadar taşıyor. Benim kızım 1 yaşında şuan bazen oturuyor ve 11 kilo. Hala taşıyor valla 😅
cihandurumerve Cicilibicili taşıyordur mutlaka ama sallıyor mu 😊 mühim olan o. Kendimiz sallayacaksak zaten otomatik almanın da bi manası yok
Efemom2 Bsra-tasan06 bende karar veremedm daha erken gerçi ama indirim yakalayınca almak istiyorum babyjörnlerin muadilleri var onlara bakıyorm karar veremedm
Bsra-tasan06 AsilveAnnesii yaa bende onu almaya daha yatkındım ama eger öyleyse almam. Babyjörne benzer pierre cardin markasının var pahalıda degil bakabilirsinn
Anne12 AsilveAnnesii babybjornu tek gecerim oğlum çok uzun süre kullandı. Ve çok eglenirdi onun içinde. Her yerede götürürdüm çok hafif. Çevremdeki herkes de çok memnun.