Mucizem_211 34+6 haftalık olduk şükürler olsun ama bebeğim 2 gündür çok indi bide küçüldü sanki 2 gün önce acile gittim doğum pozisyonda dedi ondan mı acaba bide aşağı doğru çok baskı var hareketlerde biraz azalmada var böyle olan var mı 🤔
Zeyleysu Mucizem_211 benim de o haftalarda aşağı kemiklerinde baya bı ağrı baskı olmuştu hareketlerde de azalma olmuştu ama normal bir durum bebek büyüdüğü için yeri daralıyor sonraki haftalarda 38 de felan hareketleri gene sıklaştı benim öyle oldu yani ama o aşağı kesim ağrısı baya zorlamıştı yürümekte felan çok şükür geçti hepsi bebeğin pozisyon alması ve büyümesinden
HEY03D Mucizem_211 sanki dünden beri benim de indi gibi ya 35+1 deyiz. Öne doğru eğilemiyordum bile baskı yapıyordu bebek, şimdi çok rahatım ama bi telaş sardı doğum yaklaşıyor diye
SerraveAnnesii 36+3 haftadayım benim bebeğim de bayadır doğum pozisyonunda ama göbeğim hala inmedi 🥲 benimde aşağıya çok baskı yapıyor sürekli idrara çıkma isteği oluyor
Mucizem_211 Zeyleysu saydıklarınızın aynısını şuanda yaşıyorum yürüyorum sanki aşağıda baskı var göbekle göğüs arasında 3 parmak var baya indi bide harekette azaldı biraz tedirgin oldum teşekkürler bilgilendirdiğiniz için 😘🤗
Mucizem_211 HEY03D aynen benimde öyle eğilemiyordum şimdi hamile değilmiş gibi rahat eğiliyorum bide karnımda biraz küçüldü indi diye mi acaba 😬