3oglanannesi İkinci gebeliğim olduğu için Erken hissettim 12 martta detaylı ultrason a gidicem bende 16. Haftada belli oldu cinsiyeti sezeryan olacağı içşn temmuz başı doğum olacak inşallah
Seval88 3oglanannesi sezeryan olursa benim de Temmuz başı olur ama doktor henüz birşey demedi bakalım hayırlısı inşallah herşeyin .genelde hepimiz hemen hemen aynı tarihler de detaylı usg tarihleri
eliff92 Yesim619 Bende 17 +4 öyle çok hissedemiyorumm siz hissettiniz mi🙈🙈Doğum tarihini söylediler mi
Yesim619 eliff92 Bende hissetmedim henüz hareket lerini 22 haftaya kadar hissedilebilir mis doğum tarihi için birşey demedi ama temmuz Ağustos gibi olucak sanirim
Deletedmom2265 Seval88 Zor başladı ama güzel gidiyor henüz hareketleri hissetmiyorum 18+4 üm 9 martta 21 haftalık olacak kızım 👧🏻 Detaylı İçin perinatolog arayışındayız fiyatlar enteresan 1300 e var 600 e var kriter ne anlayamadım devlette asla yer yok 🥶
Seval88 Deletedmom2265 Ben özelde doktora gidiyorum ayrıntılıyı da kendisi yapıyormuş fiyat konusunda bilgi vermedi bende sormadım açıkçası inşallah çok yüksek değildir 🙏🏻
_momy_ ben halen düzenli beslenemiyorum kusuyorum bulantım tiksintim çok akşamları asla su bile içemiyorum 17 hafta olacak hareketlerini hissediyorum ama az az
ipekveannesi Seval88 benim kızım kışın doğmuştu çok rahat etmiştim. Yazın nasıl giydirilir terler mi üşür mü bilmiyorum tam bir karmaşa keşke yaza denk gelmese diye düşündüm çoğu zaman 🙄 Aminnn inşallah sağlıcakla gelsinler 💙
Seval88 ipekveannesi İlk zaman İçin 5 tane uzun kol tulum aldım gerisi atlet türleriyle geçer yaz çoğudu daha rahat hasta ederim derdi olmuyor 💕
Gizem-5 21 haftalıgım hareketleri artık hissediyorum. Dün detaylıya girdim çok heyecan verici onu izlemek :-) Ama doğumdan çok korkuyorum hayırlısı bakalım
Nur-01-35 ipekveannesi bizimde 15 5emmuz görünüyor uygulamada ama ikiz olduğu için erken alırız diyorlar. B3n daha hic hareket hissetmedim 19 +2 olduk 😒
Seval88 Nur-01-35 ikiz aslında daha çok hissetmen lazım ama ilk olduğu İçin olabilir 1 haftaya kadar hissedersin artık 🙏🏻
ipekveannesi Nur-01-35 benim 2.gebelik olduğu için erken hissettim sanırım bugün kontrolüm vardı baya hareketliydi 😍 Sizinkilerde başlar yakında tepiklere 😅 zamanında sağlıcakla gelsinler inşallah siz kendinizi Haziran diye ayarlayın birde ikizlerde genelde sezaryen oluyor
Ozge Seval88 ben 17ye giriş yaptım. Muhtemel doğum tarihim 1 Ağustos ama bizim ailede kimse 40. haftada doğurmadı o yüzden temmuz sonunda bekliyorum tontişi. 🥰
Mommy92 Bizimde 19+5. 25 şubatta detaylı ultrason randevum var. Benim ilk hamileliğim daha hiç hissetmiyorum
Dfnemira 19+1 bizimde hareketlerini 17 haftalıkken hafif hissetmeye başladım bugünlerde daha belirgin olmaya başladı çok güzel bir his🥰☺️Detaylıyada 7 martta gideceğim galiba
ipekveannesi Seval88 hava sıcak olduğu için kafamı karıştırıyor. Bakalım olmadı bende kısa kollu zıbın tarzı alırım zaten minicik bebek bri yerede çıkarılmaz
Siracinannesi Seval88 20 haftalık oldum bugün itibariyle 🥰 benim ikinci hamileliğim göbeğim çok çabuk çıktı bunda 😂 hareketlerini çok net hissediyorum bir haftadır 😍 Bende 7 Mart’ta detaylı için randevu aldım 22 haftalık olucam o zaman tam 🥰
Deletedmom2265 Seval88 Bende özele gidiyorum doktorum mutlaka yapan kişi Perinatolog olmalı dedi aynı hastanede 1260 TL ye yapıyorlar 🤷🏻♀️