SinemelenkPeker 25 haftadayım çatlak YoK şimdilik 5 kilo aldım ... ben bir buçuk aylıkken kullanmaya başladım nemlendirici sonra bebe yağ ve bepanten karıştırıp sürdüm.... biraz da ırsiiii bence 😌
Kelebek1 22 haftalığız bizde şu an sadece 3 kilo aldım bebek yağı kullananlar memnun mu acaba ne kullanıyorsunuz bebek yağı
BaharCihangir ebru23 30 haftalık olduk tam ❤️ 8 kilo aldım ve catlak için 2.aydan bu yana bebek yagı kullanıyorum yalnızca sag kalcamda 2 3 cizgi olustu 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ O bölgeyi salmışım sanırım ama yine de catlayacagımız varsa ne yaparsak yapalım catlayacak 😳😳😳
Zelihalil ebru23 canim ben 29+5 haftalik hamileyim 2.5 kilo aldim simdiye kadar☺️hic çatlağim yok daha
Ayseayse5664 ebru23 32 .haftadayım 7 kilo aldım ve bayrqm için tatile gittim bir baktım çatlakların oluşmuş moralim çok bozuk
Rabia54 ebru23 63 ile hamile kaldım 53 düştüm şuan 26 haftaligim 4 kilo aldım 57 kiloyum krem bebek yağı kullanıyorum 15 haftadan beri çatlağım suanlik yok 🤗💞💖💖💖
Duyguynrky ebru23 ben hemen başladım ilk 3 ay bebe yağı sonrasında kantoron bebe yağı ve hindistan cevizi yağını karıştırdım sürdüm
lavitaebella Ben de 28.haftadayım. 12den itibaren biooil,lierac hatta bazen kantaron dönüşümlü kullandım. 10 kg almıştım en son. Şuan gebelik şekerinden dolayı diyetteyim,kilo alımım durdu sanki. Henüz çatlamadım
Ezgistn Deletedmom001 aynı şekilde 12. Haftanın ortalarına kadar bende öyleydim. Hastanede yattım üç kere ikiser günden düşük tehlikem olduğu için de sürekli yatıyorum ve bir sürü ilacım var. Onların etkisidir diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum.
HulyaKrg ebru23 17 kilo aldim 27 hafta catlagim yok hic bise yapmıyorum cunku kirlenmis hissediyorum yuzume nemlendirici bile surmuyordum
ElifKarata ebru23 37. Haftamdaym 10 kılo aldım öyle bir çatladım ki karnımın altı kıpkırmızı yanlarda da hafiften başlamış vurduğu yerlerde 20 kılo felan alsam nolurmusum bilmem arkadaş . Genetik bu çatlaklar
ebru23 ElifKarata haklisim ya genetik gercekten bizin komsunun bi gobegi vardi sanirsin ikiz tek catlago bile yokmus annem dedi sastim kaldim