ebru23 hamilelikte alinan kilolardan korkuyorum . catlak icin kacinci haftada basladiniz kreme hangisini onerdiler? 5 haftalik suan kilo vermisim 2 kilo ergenlikte catlagim oldu gogsumde o yuzden catlaktan korunmak istiyorum.
Deniz2961 ebru23 cnm 12 hftmda baslado kreme 58 kılo ile hamile kaldım suan 67 kiloyum 34 hftlık gebeyım
Selintrkn ebru23 36 haftayım 4 kilo aldım ne kremler kullandım ama gene de karnım çatlak içinde çok kilo almadığım halde o biraz vücut yapısıyla alakalı sanırım
Sedna 39+3 şimdiye kadar 20 ye yakın kilo aldım. Başlarda kötü hissediyordum ama kıskanç kıskanç bakanları gördükçe eskisi gibi iyi hissediyorum 😀 bir de kilo bu yani bugün alırım yarın veririm o konuda çok rahatım.
dphnln Peki catlama genelde kacinci haftada basladi kizlar? Simdiye kadar hic olmadi benim acaba olur mu diye sürekli kendime bakıyorum ama özel bir çabam da yok bunun için. Ne kullanırsam kullanayım çatlayacağı varsa çatlıyormuş. ☺️
Lalamehtap 35 hafta oldu, 2. Gebeligim 7. Killomdayim. İlkindenhic çatlamadı ikincisinde de karnımda değil de yan taraflarımda başlamış. İlkinde çok krem kullandım ikincide saldım. 4. Aydayken göğüslerim brrbat derecede catlamisti kreme ragmen
ebru23 ben bi doktora goruneyimde ilk kontrol dahaheyecenliyim bayram hediyesi geldi bebis doktor yoktu ozelde bile
Tubidy 23 haftalık hamileyim 2 kilo aldım lierach phitolastil jel kullanıyorum sıfır çatlak ilk gebeliğimde de 16. Haftamda kullanmaya başlamıştım çok memnun kalmıştım 😊