irem88 N_s_r_n canım cemre ateş demek ve dinen konması iyi değil ama sen bilirsin yinede anlamını iyi araştır isim konusunda
Beno N_s_r_n bende cemre ismini çok beğeniyorum fakat üstte arkadaşın yazdığı gibi araştırıp bende çokta iyi manalı bir isim olmadığını öğrendim.cemre kor ateş anlamalarına falan geliyormuş peygamber efendimiz ışık olarak koyulması çokta uygun görmemiş.ama bu tarz konulara inanmakla alakalı tabiki
Ryhnylmz N_s_r_n ben de bi yerde ates cehennemi cagristirdigi icin peygamberimiz konulmamasi gerektigini soylemis diye okumustum kuzum 😥
Abdusunannesi N_s_r_n allah nasip ederse benimde kızım olacak efnan ismini koyucaz elbet bi isim size sıcak gelecek onu koyun cok araştırma yapmayın kafanız karışır ama bi öneri mihra ismi de cok guzel sena ve sarede 😌
N_s_r_n irem88 evet anlamınada baktım o da düşündürüyor beni zeynep diyor eşim herkeste olduğu için ben istemiyorum
irem88 N_s_r_n çok güzel isimler var onlara bak canım evet Zeynep ismi çok güzel ama herkeste çok var bende değişik isimleri seviyorum. İki kızım var İsra ve Hafsa isimleri 3. Hamileyim kız olsaydı Asel istiyordum.
Beryak N_s_r_n ben ecrin diuorum eşim soylemesi c harfi biraz j ye kaçıyor zor söyleniyor diyor 😊 eşim yağmur diyor ben o zaman mira olsun senin dediğinde olmasın diyorum çok kararsızım asel de olabilir yardımcı olun bana 🤗 nısanlıyken mehlika koyalim demistik tamam demişti şimdide o da çok eski bir isim diyor 😅
N_s_r_n irem88 peygamber efendimizde cemreyi Cemile olarak değiştirmiş baktımda vazgeçtim ben hem güzel hem de zor söylenmeyecek bir isim istiyorum şimdiler hep yabancı isim gibi
Ryhnylmz N_s_r_n ben de bulamiyorum inanki 34+4 oldu hala isim yok arastirdikca vazgeciyorum ilk oglumda cok basit olmustu bunda asiri zorlandim
Htcnal N_s_r_n Cemre cok guzel ,ne guzel,bahari ,isinmayi cagristiriyor bana.Canlanmayi falan .Kizim olsaydi dusunurdum,bugun konustuk hatta cemre ismini😌