Kbrayankkk aksama ne yapıyorsunuz kızlar valla ben bebemi uyuttum kıymalı patates yemegi yanına bulgur salata Yogurt içecek bide yeter valla😂
Bebiscann Kbrayankkk hafta sonu, miniklerim okul tatilinde, onlara sordum bu gün; Döner yapmamı istediler, Evde döner, Soğan salatası ve yeşillik salatası, Ayran, lavaş 🥰
Busr21 Kbrayankkk bugun esimin kardesleri gelicek Mercimek corbasi Barbunya Patatates oturtma Pilav Salata tatliyida biriniz alin dedim yoksa yaparken dogurucam 😅
Kbrayankkk AselLinaMom valla yeni kahvalti yaptim yemegi koydum bulgur yapcm simdi bebeden firsat yok hic biseye kalkkkk yap yemeğini aksam oldu😂 adam sabahın 8 inde mesaj atiyor yemek siparişi veriyor düşün ARTIK sen gerisinj😂
Kbrayankkk Mrv1007 nasil yapiyorsun yoğurtlu mor lahanayi normal dograyip uzerine yohurt mu ekliyosun
AselLinaMom Kbrayankkk valla bende yeni kahvaltı yaptım hatta şuan çayımı içiyorum sjdjdkfk keşke benim kocamda bana dese şunu yap bunu yap yeminle daha rahat olurum düşünmekten kafam kaldırmıyor artık 🤣🤣
Mrv1007 Kbrayankkk doğrayıp tuzla güzelce ovuyorum o kıtır kıtırlığı biraz gitsin diye, üzerine azıcık limon ekleyip yoğurtla karıştırıyorum. Bazen de içine biraz göbek marul ve haşlanmış mısır katıyorum öyle de güzel oluyor💕
AselLinaMom Kbrayankkk bende sonunda buldum ne yapacağımı sjdjdkfk tarhana çorbası makarna salata turşu yeter 😅