Nurakin077 Merhaba anneler şimdi biz bu kıyafetleri nasıl yıkayacağız malum şartlar ortada renkleri birbirine karışır mı sizce bir yıkarsam yoksa renk koruma mendili mi almalıyım kafam karıştı ne yapsam ?
Denizvegokyuzu Nurakin077 Daha yeni yıkadım 🤗 Açık renklerle, renklileri ayırdım zaten düşük sıcaklıkta bebek deterjaniyla yıkanıyor hiçte bişey olmadı.👍🏻
Esrabozkurtt Nurakin077 ben hepsini bir yıkadım mesela koyu renkli ve kırmızı renkli olanları ayrı yıkadım diğer renkleri bir attım zaten bebek programı kısa ve 30 derece otomatik ayarladı benim makinem dalinin granül sabun ve yumuşatıcısını kullandım mis gibi kokuyor ve kalıcı
Bahar1508 Nurakin077 beyazları hepsini bir attım ben 😂 sadece 1 beyaz badi ile 1 lacivert zıbını elimde yıkadım üst üste koydum beyaz badi de lacivert oldu gitti
Nurakin077 Denizvegokyuzu ya benim de kız bebeğim olacak zaten bir çok kıyafeti açık renk pembe tonları Pamukçu’nun terki çıkmaz ama sizlerden de yardım almak istedim teşekkür ederim
Nurakin077 Polenpolen52 ya ben özellikle almadım duru granül alacaktım ama fiyatları uçmuş alamadım açıkçası ama bir yakınım duru granül kullanıyor çok memnun canım
Denizvegokyuzu Polenpolen52 toz deterjanlar bebek giysilerinde kalıntı bırakabiliyormus o yüzden hiç riske atmadım. E bebek kendi markasıni aldım ben memnun kaldım. 👍🏻🤗 üni baby de daha önce kuzenim kullandı oda çok memnundu..
Nurakin077 Bahar1508 Denizvegokyuzu Villanelle Esrabozkurtt Polenpolen52 Ya ben şimdi hepsini yıkadım hiç bir sorun olmadı sanırım hepsinin pamuklu olması ve düşük derecede yıkama yapılmasından yumuşatıcı kullanmadım sıvı deterjan kullandım kurutmaya atıcam kurutmada da yumuşuyor çamaşırlar bide pamuklu ya sertleşme olmamış fazla. Deneyimledim renk çıkmıyor yani ama belki koyu renklerde yine olur siyah lacivert gibi ben hiç almamış o renkler kız anası olunca pek elim ilişmedi herhalde 🙄🥰🤩
Villanelle Beyazlar ayrı, renkliler ayrı yıkadım ben. Uni baby deterjan ve yumusatici aldım. Öncesinde de çamaşır makinesi temizleyici kullandım makinede. Sonra bebek kıyafetlerini attım
Nazli_123_ Villanelle Merhaba uni baby yenidoğan deterjan kullanıyormuşsunuz bende onu aldım yıkadım fakat yıkarken hiç köpük yok granür sabunlarda az çok oluyor ama bunda hiç almaması normal mi sizde ki nasıldı
Denizvegokyuzu Nurakin077 bennimde kız kaç haftaliksiniz 🤗 bende yıkadım son bikac eşyası kaldı yikancak hayırlısıyla utuleyip yerleştirme işlemine baslicam. Zaman geçtikçe zorlaşıyor 😇
Nurakin077 Villanelle yok canım asla öyle düşünmedim 🥰 anneler her zaman en iyisini düşünür ister bebeği için aksine ben bunu niye düşünmedim dkdkdk 🤣🤣🤣
Nurakin077 Denizvegokyuzu ya bizim 26+5 ama ben annemin yanına gidicem temiz hurç aldım yıkayıp ütüleyip ona yerleştiriicem uzun süre kalıcam döndüğümde de iyice ağırlaşmış olucam diye erken yapmak istedim dolabını henüz almadık döndüğümde direk alıcaz yetişmez diye böyle başladım 🤦♀️🌸birazda acelecilik var tabi umarım kızım bana benzemez
Bahar1508 Nurakin077 kız benekler her renk oluyor da erkek beyaz mavi siyah herşey hayvanlı köpek kedi dinazor bi şey de pek yok yani 😂