gulsah_12 Mrs_ars aynen öyle herseyın hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlarda Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasıp etsın ınslalah 🤲🏻🥰
AysuYavuz Busraaacan bu gün 16+1de öğrendik. 💙 12 ve 14 haftada da gitmişdim ama doktoruma rica etmişdim ne zaman net görecek o zaman söylesin diye tahminde bulunmasını istemiyordum kafam karışmasın diye . Bu gün net söyledi
ipekveannesi Busraaacan 14.haftada öğrendim özelde o zaman %100 demişti bugün başka doktora da teyit ettirdim 19+1 oğlum geliyor nasipse 😍 kızımı da o haftada öğrenmiştim ❤️
Neseeli Busraaacan 12 de belli olmadı bende 16. Haftayı bekledim kızım olacak.. 🥰 en iyi sonuç 16 dan sonra..
nurrr_35 12 haftalık 2 Li tarama testinde öğrendik ilk kız dedi doktor , 16 haftalık gittiğimizde yine kızdı 🥰🌸💗
Zeynosunannesii Oznurysff yok yani erkektede oluyo yanılma banada 12de erkek dedi hemde çok tecrübeliydi doktorum şehirde isim yapmış biriydi 16da kıza döndük erkek değismiyo diye çok heveslenmeyin oluyo yanlışlıklar ne kadar iyi doktora gitsende😀
ipekveannesi ebru_ctn28 Dünyalar tatlısı bir kızım var varlığına hep şükrettim bir kızım daha olsa mutlu olurdum. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin önemli olan bu. Allah gönlünüze göre versin
sevde18seker Cansusahinn maşallah Allah kavuştursun posta cinsiyet öğrenme zamanı yazıyor siz karıştırdınız herhalde ondan insanlar size cevaplar verdi 😊