Seydasavrak İkili tarama üçlü tarama hiçbirini yaptırmadım ya randevu sıkıntısı oldu yada şehir dışına çıkmak zorunda kaldım suan 21+6 yım detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum ama çok kararsızım 😐sizce napayim özel hastaneye gidip yaptırmalı mıyım
Zehra9616 Seydasavrak ozeli devleti fark etmez ama bende sadece detayli yaptirdim digerlerini kacirdigim icin yaptirmalisin bebeginin her yerine detayli baktir ne olur ne olmaz
Ays_cskn Seydasavrak detayliyi ihmal etme canim bebegin her bir noktasına kadar inceliyorlar cunku gerekli bir test ikili uclu vs bunlar olasılık belirtiyor ama detayli muhim
Zulal_00 Seydasavrak bence yaptır canım, dün bende gittim doktor her organına detaylı şekilde baktı,parmaklarına varasiya kadar tek tek saydı, gitme imkanın varsa gidip yaptır derim 🌸
irem-Dora Seydasavrak devlette bile yaptirsaniz olur, en azından içiniz rahat eder. Allah korusun bir sorun varsa detaylıda fark edip önlem alınabilir, tedavi uygulanabilir. Bu yüzden önemli zaten, hem içiniz rahat eder 😊
Ikinciyeanne Detayli cok onemli bebegin herseyine bakiliyor bende damar sertleamesi cikti tuzlu tükenmiyorum önlem almak açısından yaptirin
Gizmo90 Kesinlikle yaptır canım. Banu çiftçi hiç doktora gitmeseniz bile mutlaka ama mutlaka detaylı yaptırın diyor. Hatta iyi bir Perinatoloji doktoruna muayene olun.
Seydasavrak irem-Dora maalesef burada devlet hastanesi detaylı ultrason yapamıyor başka ilçede özelde yapılıyor ona gitmeyi düşünüyorum
Smyye1B Seydasavrak Tarama testlerini bende yaptırmadım ayrıca rutin kontrollerde herşeyi yolundaydı detaylı ya girdiğimde bebeğimin çarpık ayak sendromlu olduğunu öğrendim doğduğunda bebeğime erken müdahale edilip tedavisine başlanıcak 😇 Sizin için ufak Bi örnek olsun 😇
Eylulsmom__ Seydasavrak yaptırmanızı tavsiye ederim. Doğum sonrası müdahale edilecek bi rahatsızlık olursa hazırlıklı olursunuz. Ona göre araştırma hastanelerinde doğum gerçekleşir ben bu mantıkla yaptrmıstım
Karali Seydasavrak detayli ultrasonda belli bi haftaya kadar degilmi 25 haftadan sonra bakiliyomu bilmiyorum devlet artik bakmiyo diye duymustum ozele yonlendiriyolar artik diye biliyorum ama bende yaptiricam bencede yaptirmalisin
Mutluhatun Seydasavrak devlet özel fark etmez ama yaptırmalısınız Dün yaptırdım ve erken doğum riskim olduğunu öğrendim artık ona göre daha dikkatli olurum
gamzeeyzc Seydasavrak canım bende 16. Haftamdayım ve sadece detaylı yaptırmayı düşünüyorum orda daha ayrıntılı şekilde herşeyine bakıyorlar bebeğin
irem-Dora Seydasavrak ben de özelde yaptırdım devlette haftamı geçecekti randevu bulamadığım için. Başta çok para diyordum da şimdi değer diyorum. En azından içim rahatladı her şeyin yolunda olduğunu duyunca bir ferahliyor insan 😊
Seydasavrak irem-Dora bende içim rahat olsun istiyorum o yüzden yaptırmaya karar verdim. Aslında en başından yaptırmam lazımdı ama çevremdeki insanlar gereksiz boşver nasılsa her ay kontrole gidiyorsun falan diyince aklım karışmıştı 😊