Myszfr Bebegımın kıyafetlerını yıkayacağım siz ne önerirsiniz Kızlar bı cok şey duydUm ama kararsızım ve nerden bulunur onu da yazarsanız sevınırım, bir de Bebek şampuanı olarak ne önerirsiniz almak ıcın cok mu erken acaba şampuan ıcın bu arada 30+5 haftalığım sımdıden teşekkürler ♥️
Nishaa Myszfr Hmm sagrotan markasi cok iyi henüz türkiyede varmi bilmiyorum yani bebek esyasi yikamak icin 💓
PasaninAnnesi Myszfr dün herkes dalan roxy yazmisti camasirlarini yikamak icin bende ondan alicam ama nerde oldugunu bende bilmiyorum
Sulemrahkuzey Myszfr canım deterjan Dalan roxy derim şampuan ise mustela ya da uni baby yenidoğan köpük şampuanı çok pratik oluyor köpürtmek için uğraşmıyorsun ☺️
Elcnerdgn Bebek deterjanı olarak önereceğim uni babynin mavi kapaklı olanı (yenidoğan/hassas ciltler) icin kullandım ve cok memnun kaldım sıvı deterjan her zaman daha tercihim. Sampuanımızı da uni babynin aldım onu daha denemedik tabi 😊 ama deterjanı kesinlikle öneririm hatta kendi yastık kılıflarımızı bile onunla yıkadık eşimle cok beğeniyoruz
Ayvaaaaaa Dalan roxy aldım bende, önce kendi kıyafetlerimi yıkadım denemek için gayet memnun kaldım. Ama bebek şampuanı konusunda kararsızım hala