gnlce Gebe kalmadan önce insülin direncim olduğu için diaformin kullanıyordum.Gebe kaldıktan sonra Dr hemen şeker yüklemesi yaptı.Değerlerim bayağı yüksek çıktı.Endokrinoloji Dr u son zamanlarda beslenmeyi bozduğum için diyet uzmanına gidip hemen 1 hafta diyet başlayalım.Düşmezse insülin başlanması gerekiyor dedi.Bu vakte kadar bebeğe bir zararı olmuş mudur bendeki şekerin
Srfe_01 gnlce bısey olmaz canım cunku daha çok küçük bende 18 haftalığım her an şeker cıkıcak korkusuyla yaşıyorum baglı bulunduğun sağlık ocağında ki ebeme sordum ya çıkarda fark etmessek dıye suan daha küçük çok etkilenmez demıstı bana ama ben gebelık şekerinden bahsedıyorım onun dışında dıyabeet şekerım yok ama ferah tut ıcını şanslısın erken tedavı başlar hıc korkma
Nisa1710 gnlce yediklerine dikkat edersen bir şey olmaz inşallah erken fark edilmesi güzel. Bende de var ama ben sadece ölçüm yapıyorum. Bir arkadaşımın 8. Ayda çıktı ve çok yüksekmiş insülin kullanıyormuş bir hafta diyet yapmış sonra salmış çocuk çabuk gelişmiş ama şükür normal doğumla 4.5 kilo doğum yapmış
gnlce Birminikcivciv evet canım.bir doktor kalp atışı yavaş dedi.Ağlamaktan iflahım kesildi.Diğer gün ultrasonu iyi bir dra gittik.O öyle bişe demedi.Kan sulandırıcı iğne verdi.Sen kendini yedin bitirdin.Benim 2 kez karnımda kalbi durdu.8 ve 10. Haftada .Bu üçüncü olacak.Doktorunu değiştir.Eğer göremezse de üzülme bebek sağlıksız olduğu için öyle oluyor.
Villanelle Henüz bir zararı olmamıştır ama gebelik boyunca çok dikkat etmen gerekecek. Sürekli diyet yapacaksın, her gün 6 kez ölçüm yapacaksın. Diyet ile düzelmezse insülin verebilirler. İğne formunun bebeğe bir zararı yok
gnlce Birminikcivciv maddi imkanın varsa git bi perinatolog baksın.Onların ultrasonu detaylı 5. Haftada bile görüyorlar bebeği.Diğerleri görmezse ben perinatologa gidiyordum.En azından netleşir için rahatlar
gnlce Dün gece otururken 7-8 damla koyu kahverengi akıntı oldu.Sonra kesildi.Ctesi Dr kanama alanı yok demişti.Oksapar iğne ve coraspin kullanıyorm.Dr gel bakayım yazmış.Bu durumu yaşayan var mı