Zubidubii Kizlar 35+1 olduk. 2 gun once doktora gittim her an gelebilir duracak gbi degl dedi. Ama 15 gün tutabilsek cok iyi olur ddi. Doktora giderken de igne batmasi oluyodu ama 2 gundur cok artti yasayan var mi? Progestan kullaninca gecer mi bu agrilar?
Nur_3961 Zubidubii aynı şeyleri hissediyordum ve kasilmalar vardu sancim ve açıklığım olduğunu öğrendim canim ihmal etme adet sancısı gibi de hissediyorsan
Ozlem2206 Zubidubii 35+4 bende de ara ara iğne batması sızlama şeklinde oluyor ama baskı ve ağırlık hissetmiyorum ben o iğne batmasıda çok ayakta kalınca oluyor sadece
Aslylmz Bebek kanalda demekki canım o baskı ve dolgunluk hissinin anlamı bu. Cok yogun agrı hissediyorsan gidip kontrol ettir mutlaka
Zubidubii Nur_3961 bu agrilar var ama adet sancisi gbi sanci hissim yok canim kendimi dinleyip hissedersem gideyim o zman.
Nur_3961 Zubidubii hayır henüz eve yolladılar ilk doğum açılma zor olur dediler bekliyorum açılmam yavaş yavaş ilerliyor
Nur_3961 Zubidubii hayır vermedi çünkü bebeğim iri bebek ve 37 hafta ile uyumlu eğer ileriki haftalarda doğum olursa mecburi sezeryan olmak zorunda kalacağım o yüzden doğumu durdurmak için herhangi bir şey yapmadilar
Zubidubii Nur_3961 benim de 35te 36+4 gorunuyordu ama yine de verdi 37. Haftasina kadar dursa bizim icin iyi olur dedi bugun kullanmaya basladim ben de.
Ozlem2206 Zubidubii benimki başaşağı ama kanalda değil sol tarafda başı hep sizin kanala mı yönelmiş acaba o yüzden bu kadar yoğun hissediyor olabilirsiniz
Zubidubii Ozlem2206 doktor cok durmaz dedi galiba kanala yönelmis. Progestan iyi gelevek mi bakalim :)