Seross10 renginnnock ilk gebeliğim 25. Haftada anca gebe olduğum belli oldu desem yeridir😀😀 tabi bebişim şimdi kucağımda
kahvesever__ renginnnock 29+1 im yeni yeni çıktı benim ki de vücut dan vücuda değişiyor kiloluysan çok geç çıkıyor zayıfsan 2 ayda çıkıyor 😂😄😂
Reyhandemirbasaran renginnnock herkes boyle olsun ister kizzz. Ben doguma giderken bunun neresi hamile diyorlardi ama 3300 dogdu. Buyuyorlar merak etme canim. 🥳
Nesrincente renginnnock benimde ta 30lara dgru bellı olmaya baslamıstı korkma kılo almak saglıklı demek olmuyor ki zaten cok kılo almak ıyı degıl
Esra_G Vücut yapısına göre değişir tabi ama normali zaten 20 lerden sonra çıkma zamanları iç karnı geniş olanların 6. Ayda falan bile çok az çıkıyo mesela :) büyüyodur merak etmeyin :)
Deletedmom727271 Kişiden kişiye değişir canım iç karnın geniştir. Benim ilk gebeliğimde de 28.haftadan sonra çıkmıştı iç karnım geniş 😊 daha erken hem çıkacak illa ki 🌼
Ceylanns renginnnock hiç alakası yok iç karnın büyüktür benim 36 haftalık hala az var doktora dedim güldü bebeğin kilosu haftası ile uyumlu çünkü benim aldığım kilolar bebeğe gitmiş kendim almamışım
Kubrailkan 25ten sonra filan başladı benim çıkmaya. 30.haftadayim doktorum daha geçen hafta belli etmiş kendini dedi 😅🙊 ben sormuştum 21.haftamda neden karnım büyümüyor diye boşver bebeğin iyi karnın büyümesin rahat edersin demişti doktorum😍🥳🥳💕
pelince34 renginnnock 33. Haftayım daha yeni yeni insanlar aaa hamilemisin diyor 😂 hemşire bile karnın çıkmaya başlamış dedi geçen gün dedim 33 haftalık olduk çıksın bi zahmet sjsjsjsj doktorum haftasıyla uyumlu ama çok iri bi bebek beklemiyorum dedi 2500-3000gr arası bebek bekliyorum o da normal dedi.
Nnur1 renginnnock ilk gebeliğimde 22.haftada ancak belirginleşmişti. Şimdi ikinci gebeliğim 14.haftada çıkmaya başladı. İkinciler daha erken belli oluyor sanırım
Eslemim34 renginnnock 20+5 teyim kıyafetler de çok az belli oluyor normal çıplakken anlıyorum hamilelğimii😂
Elife_mn Bence karnın çok çıkması da iyi değil ben 31 haftalık hamileyim ama sabah akşam doğuracakmışım gibi karnım görenler 9 haftamın olduğuna inanmıyorlar
Hakanbuse renginnnock bende 17 haftalik hamileyim yeni cikiyo karnim hatta karnim bile demiyim cok yersin bi siskinligin olur ya onun gibi olmaya basladi yeni yeni doktora bende sordum acaba buyumedimi karnim niye cikmiyo diye daha erken 100-150 gram bisey dedi