ZeyooZ Serii canım bizimkisi reflü yataklı babynest. Babymall den aldık ikisi bi arada bi bak istersen
Serii Flz bende mi alsam bilemedim. Babynest i beşiğe koyarım kafa kısmını yükseltirim diye düşünüyorum olurmuki
Serii umranozby ben aslında babynest alma taraftarı değilim de bizimkiler çok zorluyor kesin alalım diyorlar birinde görmüşler 😕 evim küçük kalabalık istemiyorum diyorum olsun diyorlar 😞
Flz Serii canım ben reflü yatagını beşiğin içine koycam ondan aldım Babynest salonda koltukta filan yatırırken koycam 🤗
Rumeysaylz Uykucusirine 28+5 hafta olduk kızımla 😍 ama henüz Bi alışveriş yapmadık daha önümüzdeki ay içerisinde almaya başlayacağım inşallah 😊 sıcaklardan da çıkılmıyor dışarı zor olacak ama hepimize kolaylık versin Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 😊 🙏
Gulsumk 28+4 haftadayiz mobilyasını, arabasını, banyo malzemeleri yorgan uyku seti kıyafetleri yenidogan bezi falan çoğu hazır 😊 sadece lohusa pijamasi ve anne yani yatak kaldı onları alicam bu eylülde inşallah 😊
Babydr Uykucusirine canım bende 29+3 şimdiye kadar giysilerini aldık ve bebek arabası aldık pusetiyle bakım banyo ve kendime pijama vs almadım henüz birde bebek odasını yapıcaz almadık henüz
ZeyooZ Serii evet sevi bebeninkini aldık ben de yıldızlıları çok beğenmiştim eşim illa roketli falan bişi var renkli onu alalım dedi🤦♀️ Kıramadım 🤷♀️☺️
SaadetBayrak Bizimde yatağımız hazır odamızda abimizle birlikte kullanıcaz zaten kıyafetlerimizi yavaş yavaş almaya başladık banyo setimizi alıcam bu hafta birde kendime hastane için ve fotoğraf çekimi için gecelik alıcam, 29 haftalıpız iki adım atsam kan ter içinde nefes nefese kalıyorum zor günler başladı uykuda yok sağa sola zor dönüyorum😀🤦🏻♀️
Bussraa Sultannnnn bende ayni durumdayim sadece indirim var diye prima bez aldik baska hicbiseyi yok cocugumun daha 🤗
Bekleyenler Uykucusirine 27+2 kıyafetler tamam sayılır. Dolap alacağım haftaya. Sonra beşik. Küvet vs almadım. Eksik çok galiba. Gereksiz bi şey almak istemiyorum. Kafam karışık ana kucağı konusunda özellikle