s_sila sayre Adet olacak gibi karin agrisi,koku hassasiyeti evin icindeki kapilar bile burnuma kokuyodu, bi de kahveden tiksinmistim
Cananyildiz sayre sabahları mide ağrısı, kasık batması,adet belirtileri,göğüs ucu hassasiyeti,duygu değişikligi yaşadım ben canm
1prenses_annesii Benimki 3 haftalikken mide bulantisi ve baş dönmesi vardı 18 haftada geçti süründüren bulantilar😄
Mervecnplt Adet olması gereken günde adet sancısının 10 katı bir ağrıyla uyudum. Ertesi gün o ağrıya rağmen olmayıp gün içinde bekledim 2 kez hafif göz kararması olunca şüphelenip test yaptım ve pozitif 🥰
Minik_Mucizemmm_13 Mervecnplt bisey soracam canım benimde şuan belimde çok ağrım var bide çok affedersiniz akıntım çok bat 26 Şubat yani gebelikte bel ağrısı oluyor demi ilk haftalarda ben 4 gebelik yaşadım piskolojikmen hatırlamıyorum desem 😃🤭😂🌺
ikicocuklubiranne sayre kasık ve bel ağrısı birde bacağım çekiliyordu. İlk hamileliğimde de böyle olmuştu
babymoomss ikicocuklubiranne ay benimde bu belirti var aşırı kasık ağrısı sırt ağrısı sağ bacağım çekiliyor bazen akıntım var olursa ilk gebelik olacak yarın adet günüm acaba erken gebelik testi yapsam çıkar mı 🙄
Minik_Mucizemmm_13 sayre teşekkür ederim canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️
13-rayne-06 Hiçbir belirtim yok ara ara baş dönmesi hariç mide bulantısı hiç yaşamadım 6+3üm bundan sonra ne olur bilmiyorum ama şuan gayet güzel geçiyor 😌😌💋 kızlar maşallah diyin lütfen 🙏🏽
Esraaaa_ 13-rayne-06 inşallah böylede devam eder benim 6.haftanin sonunda başladı bulantı kusma şuan 12+5. Hiç bitecek gibi durmuyor
Esraaaa_ sayre tamamen regl belirtileriyle aynı sürekli heran regl olacak hissiyle geziyordum 😊 kasık ağrısı bel ağrısı akıntı …
babymoomss Esraaaa_ aynılarını yaşıyorum şuan olursa ilk gebelik olacak 5 gün kala normal test yaptım negatif çıktı daha da korktum yapayım yarın adet günüm acaba erken gebelik testinde çıkar mı yarın yapsam
ikicocuklubiranne babymoomss normal testte de çıkabilir. Bir gün kala yaptım bende hem testte hem de kanda çıktı ☺️
Esraaaa_ babymoomss ben önceki ay iki kere yaptım negatif çıkınca kötü olmuştum o yüzden reglm 4 gün gecikti öyle yaptım bi daha negatif görmemek için yaptığım gibi iki çizgi de çok net belirdi
ikicocuklubiranne babymoomss 4 gün öncesinde yaptım bende ilk negatif çıktı bir gün kala pozitif çıktı. İnşAllah sizinde pozitiftir ☺️