Cerenturgay İki gündür çok hissetmiyorum hareketlerini çok tedirgin oldum . Gerçi daha 20 haftaligiz ama. Sizler her gün hissediyo musunuz
cigdem4154 Cerenturgay canım bende 19+3 oldum bende öyle hep bi korku. Acaba ne zaman oynar dk sayıyorum resmen ama daha küçükler sanırım ondan artık elimi koyduğumda nadiren de olsa küçük tekmelerini hissediyorum hafif bastırıp koyduğum zaman o beni rahatlatıyo. Dün akşam uykuda yüz üstü yatmışım uyandııım öyle korktum ki ezildiyse çocuk diye 😀😀 sanırım annelik bu oluyo işte daha karnına düşer düşmez herşeyden korkmak tedbirli haraket etmek rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🥰
minikpandammmm Cerenturgay ben 23 haftalikken ilk hissetmeye başladım. Yine düzensiz hissediyorum . Erken olduğu içindir.
nuhunannesi42 Cerenturgay normal ben 22 haftalıgim 3 gün hissetmedigim oldu bazen yönleri değişebiliyo o yüzden rahat ol ☺️vişne suyu iç çikolata ye meyve ye sonra yat bakalım hissedersin inşallah
Canankanat18 Güzelim ilk gebeliğinde anne o kadar net hissedemez bebeğin hareketlerini ufaktan hissedersin yavaş yavaş bunlar hatta 25 haftaya geldiğinde bebeğinle kavga edersin vurma annecim artık diye 🥰
GriMavi Canankanat18 benim ilk gebeligim 18. Haftadan itibaren hissediyordum Şuan 22 haftalıgım dışardan bile belli oluyor dikkat edince Belkide erkek bebek oldugu içindir
Cerenturgay Canankanat18 18. Haftanın bitmesine yakın baya bariz hissediyodum aslında ondan biraz tedirgin oldum 😅
Cerenturgay GriMavi Bende aynı sekilde 18 haftada hissetmeye başladım benimki de erkek ☺️ sürekli bir tedirginlik ya bu gidişle panik atak olucam
Cerenturgay cigdem4154 Ahah ya o kadar haklısınız ki hep bı tedirginlik hep bir korku sağlıkla almayı nasip etsin hepinize
ipekveatlas o haftalarda hep hissedemezsin ben bi hissediyodum sonra 3-4 gün hic hissetmiuodum 26dan sonra anca düzene giriyor
Cerenturgay Deletedmom2265 kişiden kişiye değişiyor tedirgin olmayin ,24. Haftaya kadar hissedilmeye bilir deniliyor. Belki de farkedwmiyosunuz dur çünkü gerçekten öyle kuvvetli hareketler değil de sanki icinizde bir balık kayıyor gibi ☺️
Deletedmom2265 Cerenturgay Evet öyleymiş gerçekten kontrole gittik elleri kolları o kadar hareketli ki gülüyor bile ben hissetmiyorum sadece belkide gazdan ayırt edemiyorum 😁🤭
Handecik ben dün temizlik yaptım evde 3 4 gündür hissediyordum dün cok bel ağrısı yasadım dünden beri hissetmiyorum hareketlerini ya, biliyorum bu haftalarda düzenli olmaz hareketleri ama cok endişeliyim 😑 18 haftalık bu arada bebişim
Cerenturgay nuhunannesi42 biraz tatlı yedim hafif bı öksurdüm hafif bı hareket etti ☺️ hayır zaten hissettiğim zamanlarda da minik minik günde 4-5 kez falan oluyor bişeylern bilincindesin ama yine de tedirginliğe engel olamıyosun 🙈
nuhunannesi42 Cerenturgay haklısın ya ben 3 gün hissetmedim de aklım çıktı bişey mi oldu korkusu sardı beni bı Allah korusun.sonra bır kutu metve suyu 4 çikolatadan sonra başladı kıpır kıpır o haftalarda öyle oluyo ya hissedersin ama çok nadir Cok hafif 21 22 haftalarda daha çok hissetmeye başlıyosun ben 21 haftadan sonra tam net hissetmeye başladım ☺️