Tomrishatun mybaby1923 testleri uygulamaya göre yapamıyorsun oncelikle bunu söyleyeyim.. Hiçbirinden yumurtlama görünmüyor yapamadığınız içinde olabilir🤔
mybaby1923 Tomrishatun nasıl uygulamaya göre derken yumurtlama belkı daha olmamış olma ıhtımalı yokmu dıger günler yanı ☺️
3442 mybaby1923 evet ama bugün testi yapamadım maalesef evde olmadığım için aksadı yarın yapsam sorun olur mu
mybaby1923 3442 yanı catladıgını görmek ıcın yapın dıyorlar sen degerlendır yarın yap bence bak sılıklesmısmı
Julide_01 mybaby1923 konuyla alakasız ama testleri nemli ortamda bırakmayın benimde böyle oluyordu yatak odasında bi çekmeceye koyun
mybaby1923 Julide_01 gıyınme odamda duruyor kutusunda zaten yaptığımı acıyorum hergun ama gıyınme odasında lavabo duş falan var nem olmuş olabılır mantıklı canım sağol ordan kaldırıcam
Julide_01 mybaby1923 benimde aynen öyleydi kuru yere koydum yatak odasında çekmeceye filan koy sonuç net çıksın. Bebek için mi yapıyorsun kontrol amaçlı mı
mybaby1923 3442 sılıklesse çatlamıs demekmıs koyuysa hala catlıyacak demekmıs bana ılıskı sonrası ayakları kaldır dedı bırı başka da bılgım yok canım
Htccprz mybaby1923 bazen kafa karışıyor öyle,bir de bir suru insan video çekio her konuda malum,doğru bilgiye ulaşmak zor oluyor,her şey yolunda gider dilerim🌸