Fatmaclk96 Adetime 2 gün var kasıklarımda karnımda hafif bi sancı var sanki gelecekmiş gibi gögüslerimde bugün başladı iyice acımaya umarım bebiş vardır
Fatmaclk96 Hokku Aynen koyu idrar hafifte beyaz akıntı var ama bilmiyorum adet yaklaştığı için mi hamilelikle mi alakalı bilmiyorum ayın adete 5 gün varken kan verdim negatif çıkmıştı
ikicocuklubiranne Fatmaclk96 1 haftadır dediğiniz gibi ağrılarım var en son belime vurdu. Bekliyordum zaten adetimden bir gün önce test yaptım pozitif
Fatmaclk96 ikicocuklubiranne Bende birgün önce mi yapsam yoksa sabretsemde geçince mi yapsam kararsızım
Sessizsevdam Fatmaclk96 Ben adetime 10 gün varken erken gebelik testiyle öğrendim canim erken yumurtlama olmus kasık agrısiyla test yapmiştim
Ceylanns Fatmaclk96 bende regl belirtileri diye test yaptırmadım ama sonradan regl olmayınca artık test yaptırdım hamile çıktım☺️
Cananyildiz Fatmaclk96 adetin geçmesini bekle canım. Bende ha oldum ha olacam derken 4 gün geçmişti adetim çok şükür pozitifi gördüm. Bende de adet belirtileri ve göğüs ucu hassasiyeti vardı