Gncaplt sadece dokunduklarını falan hissettim bir de bebeği çıkarırlarken karnımdan bastırdılar acı olmadı ama tedirgin oldum nedense o an, zaten hemen sonrasında bebeğimin ağlama sesini duydum, Ağrı falan olmuyor, belden yapılan iğne de zor değil sadece kendinizi kasmayın, ben kastığım için zor yaptılar ama gevsediğim an kısa sürede bitti iğne işi, ilk yataktan kalkış zordu onun dışında yürüdükçe açılıyor insan, ilk 2 gün ara ara sancılarım oldu, ağrım yoksa Ağrı kesici yaptırmadım ben ağrım olunca söylerim yaparsınız dedim tamam dediler, ağrım olduğunda yaptırdım, bugun 15. Gün ortalama 1 haftadır bütün işlerimi yapabiliyorum, yataktan tek başıma kalkma durumu biraz uzun sürdü ortalama 1 hafta kadar sürdü, o da ben tedirgin olduğum için, bünyede bünyeye de değişebilir, ameliyat yeri de bir karış kadar, yapıştırma yapılmış, inanın doğum anı zor değil hiçbişey hissetmiyorsunuz, anestezinin etkisi gecince ağrılar oluyor sonuçta ameliyat oluyorsunuz, ama o da 2 gün sürüyor, 3. Gün çok daha rahat oluyorsunuz, sadece bol sıvı hoşaf vs tüketip yürüyüş yapın, uzun uzun yürümenize gerek yok zaten ilk başlarda odada 2 tur anca yürüyebiliyordum ama yürüdükçe açılıyor şunu, bir de bebeği emziremezseniz ordaki görevlilere mama isteyin veriyorlar, biz çok sonra aldık bebeğimizin kilo kaybı çok oldu sarılığı arttı, siz aynı hatayı yapmayın, eve gelip banyo vs yapınca zaten hemen sütünü gelir, su an mama vermiyorum sadece süt içiyor, sizin de aklınızda olsun