sayre Regle 5 gün kala kan verdim beta 6.35 çıktı, regle 1 gün kala idrar testi yaptım negatif çıkıyor sürekli bilemedim herkes 5 in üzeri hamilelik ama.daha çok yeni diyor
Merve6111- sayre doğrusu kan testidir hayırlı olsun inşallah 🥰 5 üzeri pozitif sayılır ve gebelik olarak değerlendirilir
Hulus sayre benim betam 29,4 ciktigi gün kaset testte silik bir çizgi gördüm erken gebelik testinde ise daha belirgindi. O yüzden göremiyor olabilirsiniz.
Bebegim0101 sayre kan degerlerini takip etmen gerekir oyuzden tekrar bi kan testi ver deger yukseliyormu dusuyormu?kimyasalda olabilir cunku adete 1 gun kala degerin yukselmis olması gerekirdi.
Happymami sayre bende adetimi 3 gün geçmiştim 6,7ile öğrendim gebesin canım beta takibi yapman lazım 🌸
Bebegim0101 sayre degrr dusuk oldugu icin kaset test belki algilamamistr cnm kan tahlilini 2 gun sonra tekrar yaptir.
Happymami sayre evet canım benim endişe etme yükseliyor zaten kaset testler de belirli bir beta üzerini gösteriyor biraz daha bekle tekrar kan ver ben 3-4 gün arayla 3 kez kan verdim en son 12.400 olmuştu 🤭🌸
Mimii94 sayre adete 6gun kala 2,6cikti idrar testi negatifti. Adetin 4.gunu 2100 cikti. suan 5haftalk hamileyim
sayre Mimii94 inanmıyorum yaaaaa süper, o zaman muhtemelen benim de öyledir 🥰🥰 hayırlı olsun bu arada 🧿🧿