Gidelimozaman Merhabalar doktorumdan magnezyum istedim ama reçete yazmayı unutmuş reçetesiz de alabilir miyim sizler ne kullanıyorsunuz
Karabiber Gidelimozaman kaçıncı haftadasınız. Ne zaman başladınız magnezyuma. Ben şuan 12. Haftadayım. Doktor OMEGA 3 verdi
EsengulC Gidelimozaman reçetesiz de alınıyor sanırım ben magvital kullanıyorum çok şükür iyi geliyor baya 33.haftalığıö daha kasılmam bir ya da iki kere oldu süekl kullanıyorum ama. Sağlık ocağında da yazdırabilirsiniz biraz ücreti fazla oluyor doktor yazmayınca
ayshe54 papatya56 ya ilaçtan memnun musunuz? Benim doktorum çakışıyorum diye kolaylık olsun diye magosit verdi, ve maden suyuyla içmeme rağmen hala bebek hep kasılıyor. Yani sanki işe yaramıyor gibi
Gidelimozaman Karabiber 20. Haftamdayım şuan kramplarık olduğunu söyledim magnezyum kullanmam gerekiyormuş öyle dedi
papatya56 ayshe54 19 haftalıkken bebegım kasılıyodu çok şükür kasılmıyo onu içtigimden beri doktorum gece kullan dedi bana yatmadan iki saat önce içiyorum eczacıda gece iç dedi
ayshe54 papatya56 yaa çok teşekkür ederim bende deneyeyim. Bide birsey sorabilir miyim doktor mu yazıyor biz mi gidip eczaneden alıyoruz? Benim yarın randevum var ilac yazdırmak için sağlıkocağında ona göre onu da yazdırayım
Milam_34 İlk doktorum parayla olan bir tane yazdı 100 TL civarı aldım bitti baktım tekrar almak lazim sağlık ocağına gittim yazdilar onu içiyorum
papatya56 ayshe54 Bısey degıl canım galiba fıyatı 46 gıbı bısey yazdırınca 12 bucuk benım bıtınce doktora yada saglık ocağına yazdırıyorum şifa olur İnşallah