Selver1724 Kızlar hemoroidle karşı karşıya geldiniz mi hiç hamilelikte bende kanama bile oldu nasıl bir süreç izlediniz? Herhangi bir ilaç kullandınız mı?
teletabi Selver1724 bende var ilk gebeliğimde çıkmıştı hala benimleler bi zararı olmuyor bana ama arada ağrı yapıyor. Doktorunuza danışın belki bi ilaç vs verebilir
mirage333 Selver1724 hamilelikten önce vardı, halada var. Kabız olmamaya çalısyorum yoksa sürekli kanama oluyor
Begonvilozge Selver1724 merhaba bende de aynı durum oldu bir sürü ilaç verdi doktor ama ben kantaron yağı ile kanamayı geçirdim düzenli olarak o bölgeye kantaron sürün geçecektir.
Ysgl26 Hamilelikten önce vardı bende. Şimdi bazen oturunca bile acımaya başladı. Kabız olmamaya çalışıyorum. Kanama da oluyo çünkü kabız olunca. Napıcaz bilmiyorum.
Selver1724 mirage333 bende öyle hamile kalmadan öncede vardı şimdi kanamam oluyor ilaç kullanıyor musun krem vs?
Ysgl26 Selver1724 yok canım bidahaki kontrolümde sorucam doktora. Hamilelikten önce krem ve fitil kullanıyodum çok zorladığı zamanladsa ama şıan bilemedim zararı olur mu diye
demiralpncr Selver1724 doktorum merhem verdi ama iki üç günden fazla kullanmamı önermedi. Normalde ben başka bir merhem kullanıyordum onu asla kullanma dedi. Bu verdiği de rahatlatıyor küçültüyor