Yenianne34 Kızlar grip oldum sanırım ve köydeyim çarşıya inmem 40 dakika baş ağrısı ateş yok evde ne yapabilirim tavsiye verirmisiniz
Aycelf2 Yenianne34 canm gecen haftalatda bndr oldum doktor elmayi soy uzerine baya karanfil batir ve 5 dk kaynat onun suyunu ic demisti mikrop kirici demisti ama bn elma bulup yapamamistim iyilestim ztn ama sen yap derim bnmde aklmda olursam yapcm hmn hem bogazlarinin yumusatir balli sut oksuruge iyi geliyo ve limonlu balli ihlamur ic bn bunlari yaptm iyi geldi
Eliiifbasar Yenianne34 Bol bol sıvı tüketmelisin öncelikle,ağrı ve ateş olursa parol alabilirsin, burun tıkanıklığı içinde tuzlu ve karbonatlı su iyi geliyor🤗 Bende yeni atlattım, umarim bir faydası olur 🙏🏼 Geçmiş olsun ☺️
Efuchama Bana doktor boğazı yumuşatmak için hafif ıhlamur bal limon demişti ama diğer bitki çayları yasak sadece ıhlamur dedi yine de senin doktorun belki başka bi şey önerir bilmem
ZeyooZ Yenianne34 bi kaç gündür ben de öyleyim. Ilık süte bal ve karabiber koyup içiyorum yumuşattı boğazımı