Tazebirannee Gzmnrayd ben medicanada yapıcam doktorum dışardan gelicek 9.000 🥲 pazar günü planlı sezeryan olursa 7.500 dedi 🥲
Sdnglhn Gzmnrayd Pembemavi Hastanesi,hastane kontrollü hastalara doğum 10.900₺,dışarıdan sadece doğuma gelecek olanlara 15.000₺ normal-sezeryan fiyat değişmiyor.
slnacar Gzmnrayd medicana da 11500 e anlaşmıştık ikiz doğum ama ani doğum nedeniyle pembe mavide doğum yaptım 15.500 dışarıdan geldi doktorum hastane den çıkana dek 20 olduk :) kovid testleri bebek testleri ilaçlar falan
Reyhandemirbasaran Gzmnrayd bütün doktorlar ayni. Hastane tek fiyat. Sadece normal dogumda epidural istenirse ek ucret talep ediyorlar. 2020 kasimda 600 liraydi. Suan sormadim doguma daha var diye. Doktor arayisiniz varsa Nazmiye Şentürk ü tavsiye ederim.
Elfvli Gzmnrayd pembe mavi de doğum yaptım. Devam eden hasta oldug için kendi doktorum yılbaşından önce odeme yapmama izin verdi. 8.900 tl. ödedim .
Hbbbhkm Reyhandemirbasaran epidural iğnesi 850 TL olmuş bugün hastanedeydim martta zam gelecekmiş tekrar doğumlara 500 TL zam gelecekmiş
Reyhandemirbasaran Hbbbhkm onceden anlasirsan aslinda fiyatta sabitlik oluyordu eskiden. Ben daha once orda dogum yaptim. Martta kontrolum var konusurum olmadi. Ama cok oahali oluyo bu durumda. Nerdeyse 6000.