denizanddefne Merhaba arkadaşlar bursa da sadece aytul erdogmus biliyorum başka bildiğiniz ssvd yapan doktor varmı bu doktorun muayene ücretleri çok yüksek araştırıyorum pek yok gibi ama yapan varsa yazabilir mi
nevaaa denizanddefne denizanddefne Rabia nizam ve Aytül hanım aynı kafadalar zaten. Ben Rabia hanıma gidiyorum. Hayat hastanesinde normal doğum 8bin jimer hastanesinde normal doğum 9500. Muayene ücretleri 400 TL , nst ücreti de 80 TL
denizanddefne Bsrdmn pahalı olabilir ama bazıları 400 falan muayene ücreti 200 300 raziyim yani hadi doğumu hastane seçebiliyoruz o önemli değilde bu bide özel durum ssvd herkes yapmıyor 🙄
Bsrdmn denizanddefne Maalesef ki 200-300 artık normal muayene ücreti olarak isteniyor.200den aşağı muayene kalmadı :( Rabia Nizamın da muayene ücreti 400 diye görmüştüm burda. Anlaşmalı olduğu hastanelerdeki doğum ücreti de yüksekti. Yine de net bilgi almak için muayenehanesini arayabilirsiniz yada kendisine giden biri varsa burda fiyat hakkında net bir bilgilendirme yapar umarım
nevaaa Busra2089 başta bu doktora gittim ama hiç memnun kalmadım ben. Şuan Rabia nizama gidiyorum tam benim kafada ve çok tatlı bi doktor