Merve34kacag buarajuliet 82 ile kaldım sanıyorum ki çok kilo alıp daha fazla artacak kilolarım ilk 6 ay kurmaktan 73 oldum şimdi de 37 haftam ve 79 kiloyum😊 moralini bozma anne olmak çok güzel biseyy
buarajuliet Merve34kacag yaaa çok sevindim adına doğumuna çok az kalmış ve kilon gayet iyi sağlıkla bebeğini alırsın inşallah kucağına artık bende takmıycam hamileliğin tadını çıkarıcam inşallah ❤️
buarajuliet SnurY yaaa neden bilmiyorum gözlerim dolu dolu okudum bu başlığı açmadan önce o kadar olumsuz düşünüyodum ki bebeğimin önüne bile geçiyordu bazen düşüncelerim ama bu günden sonra asla buna izin vermiycem hem sağlıklı hem bilinçli bi anne olmak istiyorum bu günden itibaren sağlam ve bi o kadar da güçlü adımlarla ilerliycem inşallah çok teşekkür ederimmm ❤️
Meri3220 buarajuliet tabikide hallolur ne olacak yahu valla ben kendimi bildim bileli hep kilom vardı hayatımda S bedeni ilkokulda giydim herhalde en son😅 napim bünyem böyle ömrüm diyetle geçti yapacak bişey yok hamileyim bide aleme dert anlatamam. Kilo bu veriliiiir hiiiç takma
buarajuliet Meri3220 al benden de o kadar hep kiloluydum ama işte yapcak bişey yok böyle böyle takmamayı öğrencem inşallah valla bu günden sonra hamileliğin tadını çıkarmaya başlıycam artık yeter 😄😄
Villanelle Ben 83 ile ikizlere hamile kaldım, 30+4üm ve 88 kiloyum şu an. Diyetisyene gidiyorum gebelik şekerinden dolayı. Normalde asla diyet yapamayan ben söz konusu bebekler olunca asla kaçamak yapmadım ve aşırı bir kilo da almadım.
buarajuliet Villanelle ikizlere hamile olmanıza rağmen azminize hayran kaldım çok güzel ilerliyorsunuz maşallah size ❤️❤️❤️
2cocukluana 106 kiloyla hamile kaldim suan 102.6 sabah tartildim.11.5 gunluk hamileyim ogrwndigim an diyetisyene gittim.3aydir ne pilav ne makarna ne hamur isi tatli hic birsey yemedm fazla yuruyus yapamadm yeni basladim yuruyuslere.ilk hamileligimi 8 kiloyla tamamladim bunada 10 kilo sınır koydum gecmeden tamamlarim insallah.
buarajuliet 2cocukluana tebrik ederim sizi umarım herşey hayal ettiğiniz gibi olur gönlünüzce olsun herşey 🤍🤍🤍
2cocukluana Banada ay cok sisersin son zaman nasil yuruyecen zor okur falan diyene yuruyemezsem yuvarlanirim yeterki saglikla dogsun.bedenimi siz tasimiyacaginiza göre lafta size dusmez diyorum cevap veremiyorlar.
buarajuliet 2cocukluana ahhhhh onu bende yapsam çok rahatlıycam valla ama bi denk gelsin bundan sonra susmıycam
Srfe_01 buarajuliet canım sen mıllete ne bakıyon ya bırı der nıye cocuk yaptın bırı der nıye cocuk yapmadın bırı der nıye zayıfsın kılo al bırı der kılolusun kılo ver sen sımdı önune bak bebegımı doğur sonra enzırırken bı kılo kaybetmeye başlıyorsun bak gör millet senı etkılemesın moralınıde bozma 🥰bende 92 kıloyla hamıle kaldım napım atım mı kendımı valla hıcte atmam 😂ben buyum boyleyım iradem olunca neden zayıflamayayım Allah nasıp ederse çabalarım denerım vermeye çalışırım tabıkı ama sonu ölüm degıl ya dıkkat edersin doğumdan sonrada
buarajuliet Srfe_01 doğumdan önce de sonra da dikkat etmek istiyorum kilo aldığım süreçte çok diyet yaptım veremedim dedim ki ben iradesizim tamam kabul ettim yani mide kelepçe ameliyatı olacaktım kafama taktım eşim annem babam hep karşı çıktı neyse ondan da vazgeçtim vs zor bir süreçti benim için. O yüzden alıp verememekten çok korkuyorum psikolojim nerde nasıl olur bilmiyorum belirsizlik beni çok yoruyor 😓😓
hunilimom buarajuliet normal doğurdum 115 kilo felandim 41. Hafta da ben çok sismistim ayaklarım özellikle aşırı odemliydi tansiyonum çıktı son aylarda 39 dan sonra çocuk 3.5 kiloydu onun suyu eşi benim kilom desteksiz kalkmaz oldum yürürken ayaklarım agriyordu tabanı basamıyordum birde yaz ayıydı aşırı sıcaktı o da etki ediyordu
hunilimom buarajuliet dikkat et dediğim gibi havalar ısınıyor artık bol yürü muhakkak su iç ve hamur işi kızartma uzak dur hatta devlet hastanesinde diyetisyenler oluyor beni doktorum yönlendirdi
buarajuliet hunilimom 7. Haftayım ben daha benimki ekim gibi olcak heralde ama yürüyüşü ihmal etmem bide sağlıklı beslenmeye çalışıyorum diyetisyenimde var neleri yememem gerektiğini ve sağlıklı beslenmenin mantığını anlattı bana çok memnunum ondan da süreci güzel atlarım inşallah 🙏 sende aynı şekilde sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza ❤️
Suzan-mustafa55 buarajuliet kuzum zaten şuan 8 aya kadar yediğin sana yarıyor o yüzden bebeği çıkar aklından kilo kalmıycak sağlık lı şeyler ye ben bilinçsiz bir gebelik yaşadım ilk aydan başladım bunu yiyim şunu yiyim bebeğe vitamin olsun diye ama hep ben kilo almışım 60da 80ciktim 7 aya kadar oda bende hızlı kilo almaktan damar daralması yaptı o yüzden sen dikkat et diyetli sağlıklı beslen birde bu süreçte genelde bebeğin kilosunu takipte kal bebek küçük kalmasin birde tansiyonun hep düşük olsun çıkmasın sakin rabbim yardımcın olsun
buarajuliet Suzan-mustafa55 ohooo zaten çevreme kalsa hepsinden ye iç aç kalma kilo alırım diye düşünme başta Kayınvalidem zaten ama onları dinlemiycem diyetisyenim be derse o
Suzan-mustafa55 buarajuliet yok aşkım sen çevrene bakma HERKEZ zaten herşeyi iyi biliyor sen hiç birşey bilmiyorsun gibi davranıyorlar
buarajuliet Suzan-mustafa55 aynen öyle valla gerekirse cevabını çat çat vercem ben üzüleceğime onlar üzülsün napayım