34 haftada sancı şikayetiyle bulundugum ilçede acile girişyaptm plesanta prewie oldugum için mudahele etmediler ile gitmemi söylediler nst de sancı cıkmadı acılmayada bakamadılar bigün dayandım sonra ile gittim yani dün ikindin yatıs werdiler prewie olunca 4 5 doktor baktı ultrasonla gece docent doktor geldi içerde makas açmamak şartıyla acılmaya baktı 2 3 cm gibi war dedi ama ilk dogumdan kalan sanırım dedi bütün gece nstye bagladılar agrı yok ama benım bel ve kasık agrım çok şiddetliydi sonra kendı doktoruma ulaştılar prof oda gece ciger geliştirici igne ve durdurcu hap vermelerini söylemiş dün gece 2 ciger geliştirici igne 4 tanede durdurucu hap içirdiler sabah kendı doktorum geldi muayene etti nstlere baktı bende cıkmak istedigimi söyledm gözümün önünde 4 normal dogum 3 sezeryan bitanede ölü dogum olunca pskolojım bozuldu agladım oda kagıt imzalatıp yolladı bişey olursa hemen gel dedi çok korktm yaa ilk dogumum degil ama maf oldum sancı çekenleri doguranları görünce neyse simdilik durdurdular gelmesini ama ewe geldigimden beri agrılarım war hala belden inş dogurmam dua edin kızlar daha 2 kıloymuş 3 hafta daha dayanır inşallah minigim🤲