Minnakkurabiyeveannesi27 Dilekxx ev temizliği çamaşır ütü hastane çantası derken sanırım hamile olduğumu unutan ben 🤣🤣
Boncugummmm Dilekxx bzde yarın oluyoruz 34 aynı seyler bndede war😟düşünp duruyorum korkuyorum bişy oluck korkusu bazen kndmi aglarkn buluyorum.
gunes1234 Dilekxx mide yanması ödem şişlik nefes darlığı çekiyorum bebek dönmedi sezryan gözüküyor dedi sizin bebişler döndü mü nasıl döndürebilirim demir eksikliğinden takviye yapıldı perşembe sanırım her şey belli olucak ve hastane çantası ve hazır değil hala eksikler var doğum korkusu başka bir de Allah yardımcımız olsun
gldn065807 Dilekxx bu hafta ev boyanacak ev temizlenecek kıyafetler yıkanacak utulenecek hepsini bu hafta yapasım var çünkü gittikçe ağırlaştım bel ağrısı mide ağrısı halsizlik hepsi artıyor az kaldı ve gerçekten çok mutluyum hamilelik çok zor
Askpare Minnakkurabiyeveannesi27 yeminle aynısı bir telaştır gidiyor🥴🤣 az önce bebeğin kıyafetlerini yıkadım eşimle birlikte astık gecelik sipariş etcem daha hazırlk son gaz dvmke💃🏻 bir yandanda tmzlk işleri allah yardımcımız olsun inşallah valla
Dilekxx Boncugummmm Bende Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏 Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Dilekxx Askpare Bende gecelik sipariş vericim ama karar veremedim hangi siteden ve nasıl almayı düşünüyorsun.
Minnakkurabiyeveannesi27 Askpare aynen ya bir de agirlastik zaten iyice daha öncesinde yapsaydım diyorum bir yandan da günler çabucak geçiyor ya böyle telastan daha da mutlu oluyorum minigime kavuşacağım diye heralde biz doğuma gidene kadar işle güçle uğraşan tayfa olacağız 🤣🤣☺️
Minnakkurabiyeveannesi27 Askpare gecelik içinde lohusahamile diye sayfa var kuzum güvenle sipariş verebilirsin ben ordan aldım aklında bulunsun dedim ☺️
Suheylamum Bende 34+5 oldum daha çantayı hazırlamadım her gece aklımda yarın yapicam diyorum ama erken doğum riskim var yatmak zorundayım birine de iş yaptırmak çok zor kendin gibi olmuyor doğum için meraklı ve heyecanliyim ikinci kızıma hamileyim 💗💗
Askpare Minnakkurabiyeveannesi27 kesnlkle nasl geçiyor anlamıorm 30 dan sonra akıo resmen işe güce daldk😂