Melekk32 An itibariyle 35+0 olduk annisler siz kaç haftalık oldunuz nişan ne zaman geliyo hakkında bilgi verir misiniz nişan geldikten ne zaman sonra doğum olur
Ece003 Melekk32 38+0 oldum bu gün geldi nişanım ama sancı ve açıklık olmadığı suyum gelmediği için henüz doğum yok zaten çarşamba planlı sezeryan olucam
Mucizem0825 30+0 olduk heyecan ve korku bi arada ve gittikce artiyor saglikla gelsin insallah bebislerimiz 💜💙
1Meltem- Melekk32 benim ilk doğumda 40. Haftaya girdim geldi 2 gün sonrada kızım 2 gün bile sürmedi hatta ama bazıları erken gelebilir. Arkasına hafif hafif sancı başladı nişan sabah geldi sancı akşam 😂
2cucukanasi Melekk32 35+0 ❤ salı günü kontrolüm var sezaryen için gün alıcam inşallah sağlıkla gelsinler
Madonna Nişan dediğiniz nasıl birsey geldiğinde anlaşılacak birsey mi kızlar 32. Haftama yeni gircem gelirse anlamazsam diye korkuyorum.
OsmanEge_12 Madonna bende öyle sanıyorudum ilk hamilelik benim de ama görünce hemen anlıyosun normal akıntıya benzemiyor korkma cnm
OsmanEge_12 Melekk32 36 haftalık olduk bugün tam öğlen nişanım geldi ağrım Var hastaneye gittim nst de var ama açılma 1 cm o yüzden eve gönderdi bekliyorum bakalım