Elifgoktug1 1oguzannesi Rabbım şifa versin yetişkin insanda ateş sıkıntı altında yatan sebebi bilmekte fayda var çok geçmiş olsun
1oguzannesi Elifgoktug1 evet aynen öyle iki gün üst üste gece geç saatlere kadar dışarda üşüttu biz o yüzden diye düşünüyoruz ama bakalım yarın birde covid testi verdireyim
1oguzannesi Askiletotomsu bilemiyoruz ki ya iki gün üst üste gece geç saatlere kadar dışarda üşüttu biz o yüzden diye umut ediyoruz ama covidden de şüphe etmiyo değilim malum vakalar aşırı derecede arttı
Askiletotomsu 1oguzannesi umarım covid yada zatürre değildir Sırt ağrın var mı der misiniz babaniza Hafiften de bir bulwnti ?
1oguzannesi Askiletotomsu hayır ikiside yok ama tüm vücut ağrısı var covide o yüzden benzetiyorum ben 2 kez geçirdim ateşim olmadı ancak tüm vücut ağrısı olmuştu kırık gibiydi her yerim oda Aynısını tarif ediyor
1oguzannesi flzaydann portakal suyu değil de direk portakal yedirdim kekik çayı falan icirdim biraz rahatladı
edatopcu27 1oguzannesi yüksek ateşte sirkeli suyu çok onermiyorlar bence bı hastaneye gidin ya da ağrı kesici ateş düşürücü alın parol gibi şuan covid tedavisinde bile parolu oneriyorlar
keremveannesi 1oguzannesi olabilir canım rabbim şifa versin bol bol sıvı tüketin inşallah iyi olur 🤲🏻
Emossk 1oguzannesi geç gördüm bu postu inşallah iyilesmistir ayak tabanına limon sürünce düşüyor iyice bir sürün