Kelebekkkk1111 Kızlar sürekli regl olucak gibi ağrım oluyor. Karnım ağrıyor sizlerde de bu durum var mı
Fnen Kelebekkkk1111 34. Haftaya girmemle başladı resmen 2 gündür ufak ufak regl ağrısı ve bel ağrısı başladı 🤷🏻♀️
Elifgoktug1 Kelebekkkk1111 ah fazlası var eksiği yok ama benim sancilarim erken başladı maalesef nst de de sancı cikiyor😔
Fatmabulutt Kelebekkkk1111 ben 28 haftalıkken başladı sancılarım şuan 32+2 olduk hala var ve şiddeti artarak gidiyo nst de çılmadı ama hiç ikizlerime hamileyim sizce doğum ne zaman olur artık dayanılıcak gibi dwil 😅
Happybsrn Kelebekkkk1111 yarın 34 olacaz🙏 beni de gaz maffetti 🤣🤣 bitsin Şubat ☹️ Mart gelsin kavusalim 😖
Gizmos Elifgoktug1 merhaba nst de sancı çıkıyor demişsiniz kaç çıkıyor çok merak ettim benim 28. Haftadan beri 15-25 arası çıkıyor
Halide_70 Regl ağrısı saniyelik bende de oluyor. Üstelik yürüyemiyorum. Bebekler bacağımın arasında sanki. 😑😑
Beyzan738 Kelebekkkk1111 evet oluyor adet sancisi gbi bide kasgma baski oluyor sürekli tuvalettym bjde enfeksyon var bende daha bi kotu ediyor. Hareketlerinde azalma oluyor bazen ve endise ediyorm normalmki
Kelebekkkk1111 Beyzan738 valla bende bugün hissetmedim doğru düzgün akşama kadar bekleyeceğim bakalım
Deletedmom_289 Kelebekkkk1111 evet canım 34+2 yim aynı şeyleri yaşıyorum makatta da agrım oluyor sırtım belimde de benekte inanılmaz toplanıyor surekli persembe kontrolüm var korkuyorum nst de sancı cıkacak diye 😞