kedivebebekannesi5555 Kızlar aranızda 2500den az doğum kilosu ile doğum yapan bebiş anneleri varmı, varsa süreciniz nasıl işledi bebek kuveze girdi mi girdiyse kaç gün kaldı?
inciirem kedivebebekannesi5555 benimde doktorum dün söyledi 2.200 bebek sezeryanla aldım ve canavar gibiydi direk annesinin yanına verdim dedi ☺️
asel35ece kedivebebekannesi5555 37+5 te 2850 doğdu kızım şişliği falan gidince 2600 kaldı kilosu ve kuvozde falan yatmadı
Ince_imral kedivebebekannesi5555 benim ilk oğlum 37+4 de 2700 doğdu canım küvese de girmedi çok şükür
Huzur123 2 kilo olana kadar beklettiler bizi bir sıkıntımız olmamasına rapmen 11 gün kilo almak için kaldık ilk aşısını 2kg ken yapıp öyle veriyorlar
kedivebebekannesi5555 Huzur123 yaa benimde 36. Haftadayim bebeğin kilosu 2 kilo gelişim geriliği varmış ve bebeği alabilirler o nedenle kuveze girer mi merak ediyorum
kedivebebekannesi5555 Sld-kocbay yaa maşallah kilosu fena değilmiş aslında akciğer için mi kuveze aldilar
Sld-kocbay kedivebebekannesi5555 sekerden dolayı kilosu ondeydi evet cigerleri gelişli tamamlanmamıstı. Enfeksiyon kapmıştı anne karnında . Bizim için sonrası cok Zorlu geçti hala daha cekiyoruö iki yasına girdi ama cok hassas bir bebek oldu.
kedivebebekannesi5555 Boncukannesi19 yaa sevindimm 🙏🏾 benimde 36+4 ve sonrasında alinma ihtimalim var ama bebek 2 kilo dediler o sebeple merak ediyorum
Boncukannesi19 kedivebebekannesi5555 insallah hiç bişey olmaz dünyaya geldikten sonra daha güzel büyüyorlar sanki suan tekrar gebeyim bu bebeğimde düşük kilolu ama yapacak bişeu yok aldığım yediğim yetmiyor demekki dünyaya geldikten sonra büyür oda bi.şekildee