Selincel Kızlar lekelenmeden ilaca basladim yine ama kese yaninda kanama yok. Kistim varmış bu sefer gece alttan koyuyorum ila fakat sabaha kadar hep akıyor. Bacaklarima kadar bazen . Neden akiyir içeri akmiyormu acaba ?
Meri3220 Selincel bacağına kadar akması çok tuhaf minicik hap zaten yarısı içinde yarısı dışında kalması gerek 5 aydır kullanıyorum hiç böyle olmadı. Gece yatarken kullan iyice içerir ittir sonrada uzun bir süre kalkma canım
Denz_ @Selincel itebildiğin kadar içeri itmeye çalış ilacı. Tortu şeklinde iç çamaşırına daha sonra gelebilir . İlacı yPtıktan sonra yarım saat 1 saat kalkmamaya çalış canm
altintaslar Selincel Burada da çok yorum gördüm su gibi akıyor zaten gidecek pek yeri yok😅 Öyle akıtıyor geri. Ben önlem olarak peçete koyuyorum ve çok sık değiştiriyorum ıslak/nemli kalmaması adına
Meri3220 Selincel yok ya mesela dönüyorum kalkıyorum tuvalete bile gidip geliyorum kız ona rağmen akmıyor birazcık kalıntısı akıyor sadece tabii ilk kullandığım zamanlar çok itmiyordum herhalde bembeyaz akıyordu şuan öyle değil ama normal biraz akıyo oda olsun 😅