Mervedez159 Evet arkadaşlar 00.00 itibariyle 8 haftalık oldun çok heyecanlıyım 🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻 Benimle aynı olan varmı sizde durumlar nasıl ????
Hayalim1234 Mervedez159 bende 7 buçuk haftalık hamileyim ara ara kasık ağrısı oluyo mide bulantısı ve kusmalarim başladı sizin nasıl geçiyor
_aren Mervedez159 8+6 gayet iyiyim koku hassasiyetim dışında hiçbir sorunum yok çok şükür aktifim düzenli yürüyüş bisiklet vs yapıyorum. Tek sorun geç uyanmak 😂
nutsa Mervedez159 merhaba bende 7 hafta 5 gündeyim. Herşey yolunda gidiyor son ultrasonu gitti zaman. 10 gün sonra tekrar gideceğim ve biraz körkiyorum ne olacak o zamanakadar.
Mervedez159 Hayalim1234 ben cok asırı hasta hıssedıyorum ya hiç ayaga bıle kalkamıyorum halsızlık uyku bısey yapamama mıde bulantısı bas donmesı herseye aglama ıstegı mutsuzluk hersey var
Hayalim1234 Mervedez159 benimde 5 . Haftamda kahverengi lekelenme oldu fitil kullandım yattım 10 günde geçti çok şükür şimdide idrar yolu enfeksiyonu cıktı onunla mücadeleye devam .Bende halsizim hiçbir iş yapma isteğim de yok genellikle yatıyorum.
Hayalim1234 _aren maşallah size benim mide bulantısı kusma derken gözüm açılmıyor gezmek aklıma bile gelmiyo halsizim zaten
_aren Hayalim1234 geçmiş olsun inşallah biraz düzelir belki ilerde. Benimde birçok kokudan midem bulanıyor ama kendimi sıkıyorum hemen balkona falan çıkıyorum sakinleştiriyorum böylelikle şu ana kadar hiç kusmadım çok şükür. Çok tutuyorum kendimi çünkü.
minikprensess Mervedez159 9+4 kızlar ağzımda metalik ekşi bı tad var ne yesem bozulmuş ekşimiş gibi nasıl gecer biliyor musunuz 😒😒
Ays_cskn Mervedez159 iyi geceler bende varim suan 8+1 iz bugun bebegimi ve kalp atisini gordum hersey yolunda gozukuyor cok sukur suanlik arada bulantim oluyor oyle drum aksi bir durum olmadigu surece 12. Haftamda ikili icin cagirdi kisaca bu durum bizde😊