fatoss1007 Özele gidiyorum kontrol için ama evim şehir Hastanesine çok yakın eğer şehir Hastanesi’nde doğum yapan kendisi veya tanıdığı varsa yaşadıklarınızı yazabilir misiniz pişman mısınız memnun musunuz ilk gebeliğim 29+2 deyim cevap verirseniz sevinirim 🙂🥰
Mseymam fatoss1007 ben ilk doğumumumu 15 temmuzda yaptım ama şehir hastanesinde doğum yapan çok arkadaşım var hepside memnun. 15 temmuzdan ben hiç memnun kalmadım zehir olmuştu… Özelde doğum yapmazsam bende şehir hastanesinde düşünüyorum.. Çok sancı çektirmiyorlar çok ilgileniyorlar yalnız bırakmıyorlar diye duydum..
Ebru_Bahar_27 fatoss1007 bende yeni tasndim suan benmde evim sehir.hastnesine yakn fakat gebeligim boynca farabiye gittim.son 2 ayim kaldi farabide yapicam dogumuda heralde
Mlkbrn Bende medovaya gidiyorum 35 im şimdi dye kadar büyükşehire gdyordum ama medovaya geçtim hacer yavşana gdyordum
fatoss1007 Mseymam ilk gebeliğim 23 yaşındayım biraz korkuyorum çok acı çeker miyim diye inşallah hayırlısı olur
Mseymam fatoss1007 yok cnm korkma Allah yardım eder, sadece yürüyüşünü bol yap hareketsiz kalma olumsuz da düşünme herkesin doğumu zor geçcek dye bşy yok şartlandırma kendini