Sny3838 Anneler son durumlar nasıl 🤔 Bebeğim çok hareketli (maşallah 🧿) bazen korkuyorum hani burada okuyorum herkes hareket az yazmış ama ne demişler herşeyin fazlası zarar hareketli bı bebek mi olacak yoksa bi problem mi var diye düşünüyorum 🤔
Cansumuratt Sny3838 bende 36 ya gireceğim benimde çok hareketli allaha şükğr hareketsiz olsa hep korkardım heralde 🙄
hilalmevsim_3467 Sny3838 36.haftada benimde az hareket etti 00.00 itibari ile 37 olduk bakalım 1 Mart a gün verdi doktor hayırlısıyla sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏
Damladzdslk Sny3838 benimde 34+1 maşallah deli gibi hareket ediyor hatta canımı acıtıyor hareketleri artık bende kendi kendime senaryolar kuruyordum çocuk kordonami dolandı kurtulmaya mi clasiiyor diye doktora gittim bu hafta hiç biseyi yoktu çok şükür hareketli olması çok iyi birşey dedi hatta
Narmina95 Sny3838 35+3 benm oğluşumda Hareketli maşAllah aman hareketli olsunlar öbür türlü hareketsiz olunca hemen içim içimi yiyor noldu cocuk hareket etmiyor diye😅🙊
Sny3838 Cansumuratt Ay kesinlikle katılıyorum hareketsiz olsa daha da endişelenirdim ama burdakileri okuyunca insanın aklına herşey geliyor muayene pazartesi ondan önce kendimi rahatlatmak istedim
SerraveAnnesii 36+3 benimde gün içinde pek haraket yok geceleri coşuyor 😀 ve bu aralar aşağıma çok baskı yapıyor
Esinnnasel SerraveAnnesii ay benimde sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum yada afedersiniz bişey akacak gibi bi baskı
Feyzaveannesi Sny3838 35+4 haftalığiz bizde. Yok kuzum normal benimkinin de maşallahı var. Hatta alanı daraldığı için artık her hareketi çok daha net