fulybeyaz Selam kızlar, hamileliğimin 9+1 günündeyim. Bel ağrıları çok yaşıyorum, aynı sorunu yaşayan var mı bu süreçte 😔
Aysenkaya fulybeyaz ben şuan 13+2 deyim ve hamileliğimin başından itibaren hem kasık hem bel ağrısı çekiyorum doktorlar normal diyor çocuk yerleşmeye çalıştığı için oluyormuş içini ferah tut ☺️
kahvesever__ fulybeyaz 2 haftadır yaşıyorum belim kopacak seneki ayakta duramıyorum iş yapamıyorum sürekli yatıyorum valla
MrwGngrn Aysenkaya benim hamileliğimin başından beri devam eden kasık ve bel ağrılarım var. Telaş yapmam gerekiyor mu acaba
Aysenkaya kahvesever__ bende aynı şekildeydim o haftalarda sonradan hafifliyor ama geçmiyor korkmayın ama içiniz ferahlamıyorsa bi hastaneye gidip bebeğinize bakabilirsiniz herşeyin yolunda olduğunu görünce rahatlarsınız ☺️
Aysenkaya MrwGngrn bende aynıyım az öncede söyledim 13+2 deyim ve Allah’a şükür bebeğim gayet sağlıklı böyle şeyler olabiliyor bebeğiniz yer açıyor çünkü kendine ama enfeksiyonla alakalıda olabiliyor kasık ağrısı ona bi baktırabilirsiniz. İçinizi ne kadar ferah tutarsanız bebeğiniz o kadar iyi olur ☺️ Çok kötü hissederseniz yine de bi doktora gidin
fulybeyaz Yani kızlar acile falan gitmek istemiyorum bunun için ama belim ara ara inanılmaz ağrıyor, ağrıya kanama ve kasık ağrısı eşlik etmiyorum çok şükür ama bel ağrım çok
Mavidunyamm fulybeyaz şuan bunu bel ağrısı çekerek okuyan ben 🥴 evet gayet normal çünkü rahmimiz büyüyor ve baskı yapıyor 🥰 buda ağrıya sebep oluyor. Hatta ilerleyen haftalarda baş dönmeside çok olur hepsi rahmimizin büyüyp kasilmasindan dolayı 😊
MerveEbru fulybeyaz 11+3üm ilk ilk öğrendiğim zamanlardan beri ağrılarım var canım oldukça normal dinlen bol bol