Zeynep112 ben yaşadım ikinci gebeliğimde 39+3 TE doğum oldu. Sancım yoktu, suyum bitmiş denecek kadar azdı. Acilde muaynr eden doktor çok sert muayne etmişti onun muayenesinden sonra sancım başladı. 3 saat kendi sancımla durdum 7 cm kadar açıklığım oldu sonrasında suni sancı verdiler ama bebek bir türlü kanala inmedi sancı dozu sürekli arttı 10 cm açıklıpım vardı ama bi türlü kanala inmedi hemşireler masaj yaptı sürekli doktorum ve hemşireler çok iyi yönetti süreci sonunda kanala girdi minik ama bu sefer de kafası ters girdi doktorum her sancıea kafa şeklini eliyle düzeltti doğru pozisyonda olunca doğurdum çok yorucu idi çok halsiz kaldım açıkçası ama doktorum çok iyi yönetti süreci uğraşmak istemeyen doktor sezeryan diyor, bende iki ay sonra arkadaşım aynı durumda başka bir doktorda doğuma gitti hemen sezeryana aldılar. Evet çok zorlu idi çok yorgun düştüm ama doğurunca hepsi bitti doktorunuza güveniyorsanız deneyin derim. Benim doktorum çok yardımcı oldu Allah ondan razı olsun başka doktor olsa uğraşmaz keser alırdı. Elhamdülillah güzellikle sonuçlandı