menekse_18 Kızlar merhaba lütfen bilgisi olan cevap versin ilişkinin üstünde 12 gün kadar geçti ama benim dördüncü günden beri mide bulantım mide yanmam ve ağzımda garip bı tat başladı önceden hiç böyle olmamıştı ve iki üç gün önceye kadar çok fazla şeffaf akıntım vardi. Sizde neler oldu ilk hafta sizce bu bı belirti mi regli dönemine daha var o yüzden size danışmak istedim ♥️
Bahar1508 menekse_18 miğde bulantısı olamaz da cünkü migde bulantısı 4 haftadan sonra başlıyor öyle hemen ilk günden kusma olmaz benim bildiğim ama diğerlerini bilmiyorum belki de üşüttün bende göğüs ağrısı ve adet sancısı olmuştu bence 1-2 gün daha bekle git kan testi ver bir de 1 kere tek mi ilişkiye girdin
Xxz menekse_18 bende sık sık baş donmesi yüzünden şüphelendim. Evet ağzımda farklı bir tat oluşmaya başlamıştı ve akıntım ciddi ciddi artmıştı. Hem şeffaf hep veya olarak geliyodu. Adetimin gecmesini bekledim hemen test yapmak istemedim. O kadar yogun bir döneme girmiştim ki birazda sabrettim açıkçası 10 gun geçti ve kopkoyu iki çizgiyi gordumm . Silik görünce aça var mı yokmu demek istemiyordum suphelerim doğru çıktı
Mimii94 menekse_18 okadar cabuk mide bulantisi olmaz gibi, testlerde bile gorunecegini sanmiyorum. Ben de iliskiden 12gun sonra mecburen hcg betama baktirmistim 2.5cikmisti yok gibi bisey
Melissa_20 menekse_18 Salam Aleykum.can mensturasiya vaxtin ne vaxtdi? Erken hamilelik testleri var bir az baha olur ama al yoxla yada qan analizi deqiq cixar kilinakadan kilinakaya deyiwir qiymet 16m 20m arasi Xq analizi get seher ver gunorta cvbin elindedi
mucizeninannesi2022 Gebelik üstüne adet olmuş olabilirsiniz ablamda öyle olmuştu adeti bittikten 10 gün sonra hamile olduğunu öğrendi darısı başınıza inşallah
menekse_18 Bahar1508 aslında ağzımda olan tattan kaynaklı midem kalkiyo gibi ilk kez böyle oluyorum aslında ben bu ay hazır değilim ama eşim çok hevesli bilemiyorum olmasam ben üzülmem çünkü vitaminlerimi alamadım ama eşim çok üzülür
Pelinakcn Bende ilk hamile kalmak istediğim ay öyle hissetmiştim midem bulanıyor vs. ama biraz psikolojik olabiliyor, inşallah sizin gerçek belirtilerdir ama mide bulantısı için erken henüz. Birkaç gün bekleyip kan verebilirsiniz
Xxz menekse_18 evet tabiki ilerledi 7-8-9. Haftalar kustum sonra hafifledi ve bitti . Sadece akşamları mide ekşimesi oluyor bir
Melissa_20 menekse_18 hamilelik insana gore deyiwir bezi arqanizimde hamile qaldigi gunnen bulantilar halsizlig bawliyir mende 7heftesinnen sonra bawliyir memim bir oglum var 1yaw 8aylig onnan bilirem
Melissa_20 menekse_18 birde bazal tempuratur men indi yox ama oglumda yoxlamiwam ordan bilirem seher yatagdan cixmamiw yixla 36nin ustunde olanda cox vaxt hanilelik olur
Yabangulu1326 menekse_18 ya bende şuan sizinle ayni seyleri yaşıyorum adet günüme daha 6 gün var ve karnim adet olack mis gibi sızlıyor 3 gündür cok migdem bulanıyor herşey kokuyor gibi geliyor acaba diyorum bende hamile olabilir miyim belirtimi diye inşallah vardır
menekse_18 Yabangulu1326 yarın kan vermeye gideceğim sizi bilgilendiririm sonuca göre rabbim gönlünüze göre versin
BirFeyzaBirBebek menekse_18 bende bir belirti olmadı. Adetim geciktikten 4 gün sonra koku hassasiyeti başladı. Şuan 7 haftalık hamileyim. Belli belirsiz mide bulantım oluyor. İştahım azaldı. Kendi yaptığım yemeği zorla yiyorum. 😩