Zehra9616 Hasmeftun insallah cnm hepimiz saglikla alalim insallah neler bekliyo bakalim 6 sene sonra beni😀
Hasmeftun Minikanne10 yaa bende o civarda nasıl gececek diye düşünüyorken Su gibi geciyor zaman sağlıkla gelsinler inşallah🥰🥰
hilalmevsim_3467 Hasmeftun Bitti ama nasıl bitti 😊 çok zor ve yorucu bir hamilelikti sanki senelerdir hamileyim ☺️
35lavanta Hasmeftun 88 😬 Tabi vaktinde gelirse kızım 2 hafta erken gelmişti bakalım oğluş ne zman gelecek 🤔😱😂
Hasmeftun 35lavanta kızlar erkeklere göre erken doğuyor diye biliyorum sağlıkla gelsin zamanında inşallah🥰
Durununannesi46 Hasmeftun bundan sonrası nasıl ilerledi anlamayacaksın bile canım 😀 ben aynı sen gibi bi sevinçle son 99 yazmıştım buraya daha dün gibi. Şimdi son 35 diyor ben şok 😱 zaman nasıl geçti hiç anlamadım 🤷🏻♀️
35lavanta Hasmeftun Şuan kızımın peşinde okadar çok koşup hoplayıp zıplıyorumki bence şuana kadar garibim iyi bile dayandı 😂😂 Hep diyorum çocuk yayık ayranına döndü diye 🤭🤭😂😂
Zehra9616 Hasmeftun acele etmedim niyeyse rahatladim derken supriizzz cikti ortaya 2.pasam sil bastan basliyorum yani 🙄😀
Durununannesi46 Hasmeftun korkma canım kadınız biz çok güçlüyüz yaparız de hep kendine 🥰 ben kendi kendimi gazlıyorum yaparsın sen artık annesin diyorum 😂