Gulsumelif Bahar1508 ya leke vs gelme durumu oluyor ya acaba var mı sürekli beyaz giyen diye bi merak ettim abes bir soru oldu ama sordum gitti😃🙊
Deletedmom727271 Siyah ve koyu renkler pek tercih edilmemeli evet ama diğer türlü açık renkler giyebilirsiniz hep beyaz olması gerekmez canım
Gulsumelif Leke vs gelme durumu oluyor ya O yüzden merak ettim sürekli beyaz giymeye dikkat eden varmıdır diye🙊 Abes bir soru oldu ama merak ettim 🙂
Anneyimmmmm5 Gulsumelif benn hep beyaz ve açık renk giymeye çalışıyorum leke fln gelir diye psikolojikmen 🤭😊
1Cicekanne Gulsumelif ben günlük ped kullanıyordum bıraktım. Peçeteyi de bıraktım. Atletimi kestim normal penye kumaş bez kullanıyorum akıntım için. Koku kaşıntı vs kesti . Tavsiye ederim.
Ipekgulll Gulsumelif hayır abes değil bizim kan uyuşmazlığımız var eşimle doktor küçük bi lekelenme de bile gel iğne yapılacak dediği için ilk günden beri hep beyaz giyiyorum hem daha sağlıklı pamuklu Beyaz iç çamaşırı
Gulsumelif Anneyimmmmm5 benim gibi olan var mı diye yazmıştım sizde benim gibisiniz 🤷♀️ Bazen siyah denk geliyor bi psikolojik baskı hissetmiyor değilim kendi kendime
Neslikra06 Anneyimmmmm5 bende öyle beyaz yada pudra açık pembe vs hiç leke vs gelmedi ama yine de tedbirli olmak açısından
Bahar1508 Gulsumelif He anladım iyi oldu sordun biraz okudum da bende artık renkli ve beyaz giyeceğim 😂
superstar_00 Renkli giyebilirsiniz günlük ped kullanabilirsiniz leke durumu vs. oldugu durumlarda görebilirsiniz.
Gulsumelif superstar_00 günlük ped mantarı tetikliyor dediler hiç kullanmadım bazen siyah iste farklı renkte denk geliyor giyiyorum da şimdi de aynı şeyi yaşadım dedim bir sorayim 🙂
Gulsumelif 1Cicekanne bende aslında giyiyorum ama yeşil renkte akıntım var onun psikolojik baskısına sığınarak hep beyaz giymeye çalışıyorum
acemianneee_31 Bahar1508 günlük pedler iyi değil sürekli bi akıntı olduğundan namazdan dolayı ben kullanmadığım atlet falan yıkar keser parçalar halinde kullanırım sonradan tekrar yıkar kullanırım daha sağlıklı hem 🙏
Gulsumelif hafsam_omerim 10 tane pamuklu iç çamaşırı aldım bedenimden büyük olmasına rağmen kasiklarimi sıktı 😔
superstar_00 Gulsumelif ilk defa sizden duydum öyle bir durumla karşılaşmadım kullananlardan da öyle bir sey duymadım 😊
Puki Gulsumelif her rengi giyiyorum öyle beyaz olacak diye takıntım yok. Özen gösteririm iç ÇamaşırınA🥰😄