Yesim Gkce_56 siizn isminiz gökçe sanırım bende gökçe ile Tuğçe yi yakıştırdım🌺 sağlıcakla kucağına al inşallah 🌸
funnymummy Gkce_56 asel ismi evet bu dönem çok yoğun ama güzel bir isim bence Tuğçe isimli ne kadar tanıdığım kız olduysa hiç sevemedim hep kendini beğenmiş şımarık çıktı (kimse alınmasın benim tanıdıklarım ) ismler biraz anlamlarını taşıyor
Armess_loya Asel ismi bana, ayselmiş de hızlı söylenince eksik telaffuz oluyor gibi andırıyor.🌸 Tuğçe ’de ç, ğ gibi Türkçe karakterli isimler dijital ve ulusarası plartfromda pasaport vize gibi durumlarda sorun verebiliyor.🌸
Gkce_56 Armess_loya benim de arkadaşıma yorumum asel den yana oldu evet aysele benziyor ama şimdi nesil asel ismine daha adapte olduğu için ilk baş da asel denildiği anlaşılıyor pasaportum olmadığı için o konu da yorum yapamıyorum yorum yazdığın için çok teşekkür ederim🥰
Gkce_56 funnymummy evet mesela benim de tanıdığım merveler inatçı oluyor tabi ki herkes olacak diye değil üstlerine alınmasın kimse o yüzden 🙂bencede asel daha kibar ve Allahin dini emirlerine uyan anlaminada geliyormuş